Virheilmoitus "Asennustiedostoa ei voida vahvistaa asianmukaisesti..."

Windows XP -tietokoneissa voi esiintyä tämä virhe, jos päävarmenteet eivät ole ajan tasalla. Koska Microsoft lopetti Windows XP -käyttöjärjestelmän tukemisen, et saa enää ohjelmistopäivityksiä Windows Update -toiminnon avulla etkä voi asentaa uusimpia päävarmenteita.

Jos Staples-liikkeestä hankkimassasi Nortonissa tulee näkyviin viesti "Tarkista havaittu virhe ennen kuin jatkat", lue artikkeli Viesti "Tarkista havaittu virhe ennen kuin jatkat", kun asennan Staples-liikkeestä hankitun Norton 360:n.

Harkitse käyttöjärjestelmän päivittämistä Windows 10 -käyttöjärjestelmään. Saat lisätietoja vaihtoehdoistasi artikkelista Windows XP:n tuki on päättynyt.

VAIHE 1

Poista tilapäiset tiedostot.

1. Sulje kaikki ohjelmat.

2. Avaa Suorita-valintaikkuna painamalla näppäinyhdistelmää Windows + R.

3. Kirjoita seuraava teksti ja paina Enter.

%temp%

Nykyisen käyttäjän tilapäistiedostokansio avautuu Windowsin Resurssienhallinnassa.

4. Valitse Muokkaa -valikosta Valitse kaikki.

5. Paina Delete -näppäintä.

6. Jos tietokone pyytää vahvistamaan poistamisen, valitse Kyllä.

VAIHE 2

Nortonin lataaminen Norton-tililtä

1. Kirjaudu Norton-sivustolle.

2. Valitse Lataa.

3. Siirry kohtaan Asenna tälle laitteelle ja valitse Hyväksy ja lataa.

Oletusarvoisesti Norton-tuotteen asennusohjelma tallennetaan Lataukset-kansioon.

4. Kun lataus on valmis, kaksoisosoita Norton-tuotteen asennusohjelmaa.

5. Suorita asennus loppuun noudattamalla näyttöön tulevia ohjeita.

6. Kun LiveUpdate on asentanut kaikki päivitykset, valitse Jatka.

7. Valitse Asennus onnistui -ikkunassa Käynnistä uudelleen.

Suorita asennus loppuun käynnistämällä tietokone uudelleen.

VAIHE 3

Windows-päivitysten suorittaminen

1. Avaa Suorita-valintaikkuna painamalla näppäinyhdistelmää Windows + R.

2. Kirjoita seuraava teksti ja paina Enter -näppäintä:

wuapp

Jos saat Käyttäjätilien valvonta -kehotteen, valitse Jatka.

3. Valitse vasemmasta ruudusta Tarkista päivitykset.

4. Noudata näyttöön tulevia ohjeita.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: kb20090319115044EN_EndUserProfile_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 07/09/2017