Norton Bootable Recovery Tool -työkalun lataaminen tietokoneeseen valmiiksi asennetulle Norton 360:lle

Norton-palautustyökalu on ladattavana ISO-tiedostona. ISO-tiedosto on täydellinen "kuva" CD-ROM-levystä. Jotta ohjelmaa voi käyttää, se on tallennettava ensin CD-levylle. Norton-palautustyökalun ISO-tiedoston tallentamiseen CD-levylle tarvitaan seuraavaa:

• Tyhjä CD-R-levy (älä käytä CD-RW-levyä).

• Ladattu Norton-palautustyökalun ISO-tiedosto.

• CD-tallennukseen sopiva ohjelma, kuten GEAR, Nero Burning ROM tai Roxio Easy CD Creator.

Jos tietokone on saanut tartunnan, on suositeltavaa ladata Nortonin palautustyökalu ja polttaa se CD-levylle toisella tietokoneella, joka ei ole saanut tartuntaa.

Alla näkyvät arvioidut latausajat erityyppisille internet-yhteyksille:

Yhteystyyppi

Arvioitu latausaika

56 Kbps:n modeemi

10 tuntia

256 Kbps:n DSL-yhteys

2 tuntia

1 Mbps

32 minuuttia

VAIHE 1

Lataa Norton-palautustyökalun ISO-tiedosto

1. Lataa Norton-palautustyökalun ISO-tiedosto.

LATAA

2. Tallenna tiedosto työpöydälle.

VAIHE 2

Tallenna Norton-palautustyökalun ISO-tiedosto CD-levylle

ISO-näköistiedoston tallentaminen eroaa tieto- tai musiikki-CD-levyn tallentamisesta. Levyn luontiin tarvitaan CD-tallennusohjelma, kuten GEAR PRO Professional Edition, Roxio Easy CD Creator tai Nero Burning ROM. Windows XP tai Vista eivät osaa luoda tällaista CD-levyä itse.

• Gear PRO Professional Edition: Tallenna .ISO-tiedosto "Open external physical image" -toiminnolla. Lisätietoja on ohjelman käyttöohjeissa.

• Nero Burning ROM: Tallenna .ISO-levynkuva CD-levylle "Burn Image" -toiminnolla. Lisätietoja on ohjelman käyttöohjeissa.

• Easy CD Creator: Tallenna .ISO-levynkuva CD-levylle "Create CD from Disc Image"- tai "Record to CD" -toiminnolla. Lisätietoja on ohjelman käyttöohjeissa.

Jos tietokoneessa ei ole CD-tallennusohjelmaa, voit ladata GEAR ISO Burn -ohjelman GEAR Softwaren web-sivustosta.

1. Siirry GEAR ISO Burn -lataussivulle.

SIIRRY NYT

2. Napsauta Download Now (Lataa nyt) -linkkiä. Tallenna tiedosto tämän jälkeen työpöydälle.

3. Kaksoisnapsauta Windowsin työpöydällä olevaa GEARISOBurn.exe-tiedostoa.

Suorita asennus loppuun seuraamalla näyttöön tulevia ohjeita.

4. Kun asennus on valmis, kaksoisnapsauta Windowsin työpöydällä olevaa GEAR ISO Burn -pikakuvaketta.

5. Valitse GEAR ISO Burn -ikkunasta Browse (Selaa) ja etsi ladattu ISO-tiedosto.

Jos käytössäsi on useampi kuin yksi CD/DVD-asema, valitse tallentava CD/DVD-asema avattavasta luettelosta.

6. Aseta tyhjä CD-levy CD/DVD-asemaan.

7. Valitse Burn (Tallenna).

VAIHE 3

Suorita Norton-palautustyökalu

Kun olet siirtänyt Norton-palautustyökalun ISO-levynkuvan CD-levylle, voit suorittaa virustarkistuksen CD-levyn avulla.

1. Aseta Norton-palautustyökalun CD-levy CD-ROM-asemaan.

2. Sulje kaikki ohjelmat ja käynnistä tietokone uudelleen.

3. Kun näet tekstin "Käynnistä tietokone CD- tai DVD-levyltä painamalla mitä tahansa näppäintä", paina Enter-näppäintä.

4. Valitse Norton-palautustyökalun ikkunassa oma kielesi ja napsauta OK.

5. Kirjoita Norton 360 -tuotetunnus ja hyväksy käyttöoikeussopimus valitsemalla Hyväksyn.

6. Valitse Aloita tarkistus.

7. Toimi näytön ohjeiden mukaan.

8. Kun tarkistus on valmis, poista CD-levy CD-ROM-asemasta ja käynnistä tietokone uudelleen.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: kb20090306135327EN_EndUserProfile_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 15/09/2010