Norton Safety Minderin yhteensopivuus ESET Smart Security -ohjelman kanssa

Norton Safety Minder ei ole yhteensopiva ESET Smart Security -ohjelman kanssa. Vaikka Norton Safety Minder toimiikin useiden tietoturvatuotteiden kanssa, se ei kuitenkaan toimi kunnolla muutamien tuotteiden kanssa. Ongelmat johtuvat pääasiassa tavasta, jolla nämä tietyt tietoturvatuotteet suodattavat verkkoliikennettä. Norton Safety Minder -ohjelmaa ei voida asentaa tietokoneelle, johon on jo asennettu ESET Smart Security.

Norton Safety Minder on Norton Online Family -palvelun osa

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: kb20090305172621EN_EndUserProfile_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 21/02/2011