Norton Safety Minderin yhteensopivuus Trend Micro Internet Security -ohjelman kanssa

Norton Safety Minder ei ole yhteensopiva Trend Micro Internet Security -ohjelman kanssa. Vaikka Norton Safety Minder toimiikin useiden tietoturvatuotteiden kanssa, se ei kuitenkaan toimi kunnolla muutamien tuotteiden kanssa. Yksi näistä ongelmia aiheuttavista tietoturvatuotteista on juuri Trend Micro Internet Security. Ongelmat johtuvat pääasiassa tavasta, jolla nämä tietyt tietoturvatuotteet suodattavat verkkoliikennettä. Norton Safety Minder -ohjelmaa ei voida asentaa tietokoneelle, johon on jo asennettu Trend Micro Internet Security.

Norton Safety Minder on Norton Online Family -palvelun osa.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: kb20090305172620EN_EndUserProfile_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 21/02/2011