Palveluntarjoajalta ostetun Norton-tuotteen käyttöoikeuden siirtäminen tai toisen käyttöoikeuden peruuttaminen

Jos olet hankkinut Norton-tuotteen käyttöoikeuden palveluntarjoajalta, noudata toisen käyttöoikeuden peruuttamiseen tai siirtämiseen tarkoitettuja ohjeita. Jos olet hankkinut tuotteesi Norton-verkkokaupasta tai jälleenmyyjältä, saat lisätietoja artikkelista Käyttöoikeuden siirtäminen uuteen laitteeseen.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: kb20090304223549EN_EndUserProfile_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 20/07/2016