Norton from Symantec

Norton-tuotteen uudelleenasennus Norton-poistotyökalun suorittamisen jälkeen

Jos sait Norton-tuotteesi palveluntarjoajalta, lue artikkeli Minulla on Norton-tuote, joka ostettiin palveluntarjoajalta.

Norton-tuotteen lataaminen

1. Kirjaudu sisään Norton-tiliin.

Jos käytettävissä on muita tuotteita, jotka haluat asentaa laitteeseesi, siirry Palvelut-sivulle ja valitse ladattava tuote Palvelut -kohdasta.

2. Valitse Lataa Norton.

3. Valitse Asenna tähän laitteeseen -ikkunassa Hyväksy ja lataa.

Tee jokin seuraavista toimista selaimesi mukaan:

• Microsoft Internet Explorer: Valitse Tiedostojen lataaminen -ikkunasta Tallenna. Kun lataus on valmis, siirry kansioon, johon ladattu tiedosto tallennettiin, ja asenna Norton-tuote kaksoisnapsauttamalla lataustiedostoa.

• Mozilla Firefox: Napsauta tiedoston latausikkunasta Tallenna tiedosto. Kun lataus on valmis, selaimen oikeassa yläreunassa oleva alaspäin osoittava nuoli muuttuu siniseksi. Kun lataus on valmis, asenna Norton-tuote napsauttamalla alaspäin osoittavaa nuolta ja valitsemalla sitten lataustiedosto.

• Google Chrome: Valitse Tallenna nimellä -ikkunasta Tallenna. Kun lataus on valmis, asenna Norton-tuote napsauttamalla lataustiedostoa selaimen vasemmasta alakulmasta.

Mikäli Käyttäjätilien valvonta -ikkuna tulee näkyviin, valitse Jatka.

Kun tiedosto suoritetaan, tuotteesi ladataan, asennetaan ja aktivoidaan automaattisesti. Laitteen suojauksen tila näytetään, ja lisäohjelmistoja on asennettavissa Norton-tilisi kautta.