Norton-tuotteen uudelleenasennus Nortonin poistotyökalun suorittamisen jälkeen

Kun olet suorittanut Nortonin poistotyökalun, sinun on ladattava Norton-tuote Norton-tililtäsi. Jos sait Norton-tuotteen Comcastilta tai palveluntarjoajalta, lataa Norton-tuotteen uusin versio Comcastin tai palveluntarjoajan verkkosivustolta.

Tuotteen lataaminen Norton-tililtä

1. Siirry osoitteeseen norton.com/setup.

2. Jos et ole vielä kirjautunut sisään Nortoniin, sinua kehotetaan kirjautumaan sisään. Kirjoita Norton-tilisi sähköpostiosoite ja salasana ja valitse sitten Kirjaudu sisään.

3. Tarkista, että Asenna tähän laitteeseen -ikkunassa näkyvä tuotenimi on sama, jonka haluat asentaa laitteellesi ja valitse sitten Hyväksy ja lataa.

Jos haluat asentaa uuden tuotteen, jota ei näy ikkunassa, napsauta Anna tuotetunnus ja kirjoita sitten tuotetunnus tai PIN-koodi, jotta voit aloittaa latauksen.

4. Tee jokin seuraavista toimista selaimesi mukaan:

• Internet Explorer tai Microsoft Edge: valitse Suorita.

• Firefox tai Safari: Valitse selaimen oikeasta yläkulmasta Lataa -vaihtoehto, jolloin kaikki lataamasi tiedostot tulevat näkyviin. Kaksoisnapsauta lataamaasi tiedostoa.

• Chrome: Kaksoisnapsauta lataamaasi tiedostoa vasemmasta alakulmasta.

5. Mikäli Käyttäjätilien valvonta -ikkuna tulee näkyviin, valitse Jatka.

Noudata näyttöön tulevia ohjeita.