Norton-ohjelman asentaminen uudelleen Norton-poistotyökalun suorittamisen jälkeen

Norton-tuotteen lataaminen

1. Kirjaudu sisään Norton-sovellukseen.

Jos käytettävissä on muita tuotteita, jotka haluat asentaa laitteeseesi, siirry Palvelut-sivulle ja valitse ladattava tuote Palvelut -kohdasta.

2. Valitse Lataa Norton.

3. Valitse Asenna tähän laitteeseen -ikkunassa Hyväksy ja lataa.

Toimi näkyviin tulevien ohjeiden mukaan ja Suorita tai Tallenna lataustiedosto. Ohjeet vaihtelevat selaimen mukaan. Jos tallennat tiedoston, pidä huoli siitä, että päivityksen suorittamisen jälkeen kaksoisnapsautat tiedostoa tallennetussa sijainnissa.

Kun tiedosto suoritetaan, se ladataan, asennetaan ja aktivoidaan automaattisesti. Laitteeseen tulee näkyviin sen suojauksen tila, ja lisäohjelmisto voidaan asentaa Norton-tilisi kautta.

Entä jos tämä ohje ei auttanut?

Kiitos!

Kiitos Norton-tuen käyttämisestä.

< Paluu

Ratkaisu teki ongelmani käsittelystä helppoa.

Kyllä Ei

Auta meitä parantamaan tätä ratkaisua.

Kiitos avustasi tämän sovelluksen käyttökokemuksen parantamisessa.

Mitä haluaisit seuraavaksi tehdä?

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: kb20090225155411EN_EndUserProfile_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Muokattu viimeksi: 16/02/2015