Tietokone lakkaa vastaamasta ZoneAlarm Internet Security Suite 7.0:n tai vanhemman version asentamisen jälkeen, kun Norton Family on asennettuna

Norton Family ei sovi yhteen ZoneAlarm Internet Security Suite 7.0 -version ja sitä vanhempien versioiden kanssa. Norton Family -ohjelma toimii monien muiden tietoturvatuotteiden kanssa, mutta on joitakin, joiden kanssa saattaa esiintyä ongelmia. Ongelmat johtuvat pääasiassa tavasta, jolla nämä tietyt tietoturvatuotteet suodattavat verkkoliikennettä. Norton Family -ohjelmaa ei voi asentaa tietokoneeseen, johon on asennettu ZoneAlarm Internet Security Suite 7.0 tai sitä vanhempi versio.

Kiitos!

Kiitos Norton-tuen käyttämisestä.

< Paluu

Ratkaisu teki ongelmani käsittelystä helppoa.

Kyllä Ei

Auta meitä parantamaan tätä ratkaisua.

Kiitos avustasi tämän sovelluksen käyttökokemuksen parantamisessa.

Mitä haluaisit seuraavaksi tehdä?

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: kb20090205170021EN_EndUserProfile_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Muokattu viimeksi: 22/04/2013