Norton Safety Minderin yhteensopivuus Safe Eyes -ohjelman kanssa

Norton Safety Minder ei ole yhteensopiva Safe Eyes -ohjelman kanssa. Vaikka Norton Safety Minder toimiikin useiden tietoturvatuotteiden kanssa, se ei kuitenkaan toimi kunnolla muutamien tuotteiden kanssa. Ongelmat johtuvat pääasiassa tavasta, jolla nämä tietyt tietoturvatuotteet suodattavat verkkoliikennettä. Norton Safety Minder -ohjelmaa ei voida asentaa tietokoneelle, jolle on asennettu Safe Eyes.

Norton Safety Minder on Norton Online Family -palvelun osa.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: kb20090205164508EN_EndUserProfile_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Muokattu viimeksi: 21/02/2011