Varmuuskopioitujen tiedostojen lataaminen Norton Online Backup -tililtä mille tahansa tietokoneelle

Tiedostojen lataaminen Norton Online Backup -ohjelmasta

1. Kirjaudu Norton Online Backup -sivustolle antamalla sähköpostiosoitteesi ja salasanasi.

2. Valitse Tiedostotoiminnot sen varmuuskopiosarjan vierestä, josta haluat ladata tiedostoja, ja valitse sitten Lataa tiedosto.

3. Jos haluat ladata tiedoston tietyn version, valitse Näytä asetukset ja valitse sen jälkeen pudotusvalikosta varmuuskopiosarja.

4. Tee jokin seuraavista:

• Jos haluat hakea tietyn tiedoston tai kansion, kirjoita tiedoston nimi hakuruutuun ja valitse sitten Hae.

Voit käyttää tarkennettua hakua valitsemalla Näytä tarkennettu haku -vaihtoehdon ja valitsemalla sitten lisäsuodattimet.

• Jos haluat selata varmuuskopioituja tiedostoja ja kansioita, valitse Kansiot -paneelista kansion nimi ja selaa kansiopuuta alaspäin.

Tiedostot -ruudussa näkyvät valitun kansion sisältämät varmuuskopioidut tiedostot.

5. Napsauta ladattavan tiedoston nimeä.

6. Kun selain kehottaa tallentamaan kaikki tietokoneen tiedostot, toimi niin.

7. Jos haluat ladata useita tiedostoja varmuuskopiosarjasta, toista rivit 4 - 8 jokaisen tiedoston kohdalla.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: kb20090204115829EN_EndUserProfile_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 30/08/2017