Tiedostojen palauttaminen Norton Online Backup -palvelusta

Tiedostojen palauttaminen

1. Siirry Norton Online Backup -sivustolle.

2. Valitse Kirjaudu sisään.

3. Kirjoita sähköpostiosoitteesi ja salasanasi ja valitse Kirjaudu.

4. Valitse Tiedostotoiminnot sen varmuuskopiosarjan vierestä, josta haluat palauttaa tiedostot, ja valitse sitten Palauta tiedostot.

5. Valitse Asetukset -osion pudotusvalikosta tietokone, johon haluat palauttaa tiedostot.

Oletusasetuksena on, että tiedostot ja kansiot palautetaan työpöydän Palautetut tiedostot -kansioon. Voit palauttaa tiedostot niiden alkuperäiseen sijaintiin tietokoneella valitsemalla Näytä asetukset ja sen jälkeen kohdan Palauta tiedostot niiden alkuperäisiin sijainteihin tietokoneella.

Jos haluat korvata tietokoneen tiedostot, valitse Korvaa olemassa olevat tiedostot.

6. Tee Palauta tiedostot -kohdassa jompikumpi seuraavista:

• Jos haluat palauttaa kaikki varmuuskopiosarjan tiedostot, valitse Palauta kaikki tiedostot.

• Jos haluat palauttaa varmuuskopiosarjasta tietyt tiedostot, valitse Valitse palautettavat tiedostot.

Voit joko hakea tiettyä tiedostoa tai selata ja valita tietyt tiedostot tai kansiot varmuuskopiosarjasta. Jos haluat hakea ja palauttaa tiettyjä tiedostoja, kirjoita hakuehto hakuruutuun ja valitse sitten Hae. Voit käyttää tarkennettua hakua valitsemalla Näytä tarkennettu haku.

7. Kun olet määrittänyt palautusasetukset, valitse Palauta tiedostot.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: kb20090204114146EN_EndUserProfile_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows, Mac OS X
Muokattu viimeksi: 25/08/2017