Tiedostojen manuaalinen varmuuskopiointi Norton Online Backupin avulla

Norton Online Backup -palvelu tarjoaa mahdollisuuden suorittaa varmuuskopiointi manuaalisesti tietokoneelle asennetulla Norton Online Backup -ohjelmalla. Voit myös käynnistää varmuuskopioinnin etäyhteyden välityksellä toiselta tietokoneelta Norton Online Backup -verkkosivuston kautta.

Tiedostojen varmuuskopiointi edellyttää sitä, että tietokoneelle on asennettu Norton Online Backup -ohjelma ja että tietokoneessa on toimiva internet-yhteys.

Tiedostojen varmuuskopiointi tietokoneelta

1. Sulje kaikki avoimet ohjelmat.

2. Tee jokin seuraavista:

• Windows: Napsauta hiiren kakkospainikkeella ilmaisinalueella olevaa Norton Online Backup -kuvaketta ja valitse Varmuuskopioi nyt.

• Mac: Osoita valikkoriviltä Norton Online Backup ​-symbolia ja valitse sitten Varmuuskopioi nyt.

Odota, kunnes varmuuskopiointi on suoritettu loppuun. Varmuuskopiointiin kuluva aika saattaa vaihdella tiedostokoon ja varmuuskopioitavien tiedostojen määrän mukaan.

Tiedostojen varmuuskopiointi verkkosivustolta etäyhteyden välityksellä

1. Siirry Norton Online Backup -sivustolle.

2. Valitse Kirjaudu sisään.

3. Kirjoita sähköpostiosoitteesi ja salasana ja napsauta Kirjaudu.

Näkyviin tulee varmuuskopiosarjojen luettelo.

4. Valitse varmuuskopioitavan varmuuskopiosarjan vierestä Varmuuskopioi nyt

Odota, kunnes varmuuskopiointi on suoritettu loppuun. Varmuuskopiointiin kuluva aika saattaa vaihdella tiedostokoon ja varmuuskopioitavien tiedostojen määrän mukaan.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: kb20090204111900EN_EndUserProfile_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows, Mac OS X
Muokattu viimeksi: 30/08/2017