Norton Online Backup -tili: tietokoneen lisääminen tai poistaminen

Tietokoneen lisääminen Norton Online Backup -ohjelmaan

1. Kirjaudu Norton Online Backup -sivustolle antamalla sähköpostiosoitteesi ja salasanasi.

2. Valitse kohdan Omat laitteet vierestä Lisää tietokone.

3. Lue käyttöehdot ja valitse sitten Olen lukenut ehdot ja hyväksyn ne.

4. Valitse Start Download (Aloita lataaminen).

5. Kun lataus on valmis, tee jompikumpi seuraavista toimista:

• Windows: Kaksoisnapsauta NortonOnlineBackup.exe -tiedostoa, jonka latasit.

Jos näkyviin tulee suojausvaroitus, valitse Suorita.

• Mac: Kun lataus on valmis, Norton Online Backup -asennusohjelma käynnistyy automaattisesti.

6. Suorita asennus loppuun noudattamalla näyttöön tulevia ohjeita.

7. Kun asennus valmistuu, oletusselaimesi käynnistyy tietokoneen rekisteröinnin loppuunviemiseksi.

Valitse Rekisteröi tietokone -sivulta Jatka.

8. Kirjoita Norton-tilin sähköpostiosoite ja salasana ja valitse sitten Kirjaudu sisään.

9. Napsauta Valmis.

Tietokoneen poistaminen Norton Online Backup -ohjelmasta

1. Kirjaudu Norton Online Backup -sivustolle antamalla sähköpostiosoitteesi ja salasanasi.

2. Valitse kohdan Omat laitteet vierestä Poista tietokone.

3. Valitse Poista sen tietokoneen kuvakkeen vierestä, jonka haluat poistaa.

4. Varmista valinta valitsemalla OK.

< Paluu

The solution made it easy for me to handle my issue.

Strongly disagree
Strongly agree

This is not my issue.