Norton Online Backup -asetusten määrittäminen ensimmäistä kertaa

VAIHE 1

Lataa ja asenna Norton Online Backup

1. Kirjaudu Norton Online Backup -sivustolle antamalla Norton-tilisi sähköpostiosoite ja salasana.

Jos sinulla ei ole Norton-tiliä, täytä Uuden käyttäjän asetukset -kaavake ja valitse sitten Rekisteröidy.

2. Lue käyttöehdot, valitse Olen lukenut ehdot ja hyväksyn ne ja valitse sitten Seuraava.

3. Kirjoita aktivointikoodi ja valitse sitten Jatka.

Norton Online Backup -asiakaslataus alkaa automaattisesti. Seuraa Windows-käyttöjärjestelmässä selaimen kehotuksia tallentaaksesi tiedoston.

4. Tee jompikumpi seuraavista:

• Windows: Kaksoisnapsauta NortonOnlineBackup.exe -tiedostoa, jonka latasit.

Jos näkyviin tulee suojausvaroitus, valitse Suorita.

• Mac: Kun lataus on valmis, Norton Online Backup -asennusohjelma käynnistyy automaattisesti.

5. Suorita asennus loppuun seuraamalla näyttöön tulevia ohjeita.

6. Valitse Tervetuloa Norton Online Backupin käyttäjäksi -ikkunassa Valmis.

VAIHE 2

Norton Online Backup -asetusten määrittäminen

1. Napsauta hiiren kakkospainikkeella ilmaisinalueella olevaa Norton Backup -kuvaketta ja valitse Koti.

Kirjoita kehotettaessa sähköpostiosoite sekä salasana ja valitse sitten Kirjaudu sisään.

2. Napsauta Asetukset sen tietokoneen kohdalta, jonka varmuuskopiointiasetukset haluat määrittää.

3. Valitse Mitä -välilehdeltä tiedostotyypit, jotka haluat varmuuskopioida.

4. Jos haluat lisätä tiettyjä tiedostoja varmuuskopiointiin, valitse Lisää tiedostoja.

Jos saat Huomio-viestin, valitse Jatka. Selaa ja etsi tiedosto, jonka haluat lisätä varmuuskopiointiin.

5. Jos haluat lisätä tiettyjä kansioita varmuuskopiointiin, valitse Lisää kansioita.

Jos saat Huomio-viestin, valitse Jatka. Selaa ja etsi kansio, jonka haluat lisätä varmuuskopiointiin.

6. Valitse Milloin -välilehdeltä haluamasi varmuuskopioinnin ajankohta ja tapa. Vaihtoehdot ovat seuraavat:

• Jos haluat ajastaa varmuuskopioinnin, valitse Ajastettu. Valitse pudotusvalikosta Päivittäin, Viikoittain tai Kuukausittain ja valitse sitten varmuuskopioinnin päivä, päivämäärä tai likimääräinen käynnistymisajankohta.

Oletusasetuksena on, että varmuuskopiointi on ajastettu suoritettavaksi automaattisesti.

• Jos haluat suorittaa varmuuskopioinnin manuaalisesti, valitse Manuaalinen (Käytä vain Suorita varmuuskopiointi -toimintoa).

7. Valitse Tallenna.

Kiitos!

Kiitos Norton-tuen käyttämisestä.

< Paluu

Ratkaisu teki ongelmani käsittelystä helppoa.

Kyllä Ei

Auta meitä parantamaan tätä ratkaisua.

Kiitos avustasi tämän sovelluksen käyttökokemuksen parantamisessa.

Mitä haluaisit seuraavaksi tehdä?

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: kb20090203112058EN_EndUserProfile_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP, Mac OS X 10.8.x, Mac OS X 10.7.x, Mac OS X 10.6.x, Mac OS X 10.5.x
Muokattu viimeksi: 17/05/2013