Nortonin päivittäminen uusimpaan versioon

Norton on päivitettävä uusimpaan versioon, jos tilaus on voimassa. Voit päivittää tuotteen uusimpaan versioon Norton-tililläsi ilman erillistä maksua, jos tilaus on voimassa. Voit myös siirtyä Norton Update Centeriin ja ladata ja asentaa Windows-laitteisiin tarkoitetun Nortonin uusimman version. Mac-laitteisiin tarkoitettu Norton-tuote voidaan päivittää uuteen versioon vain Norton-tililtä.

Jos yrität ladata Nortonin tuotetta palveluntarjoajaltasi, palaa tämän sivustolle ja noudata siellä olevia Nortonin uusimman version lataamisohjeita.

Tällä hetkellä Norton Family -tuotteelle ei ole saatavilla päivityksiä.

Nortonin päivittäminen Norton-tililtä

1. Kirjaudu Norton-tiliisi.

Jos olet unohtanut Norton-tilisi salasanan ja haluat palauttaa sen, lue artikkeli Olen unohtanut Norton-tilini salasanan.

2. Valitse Laitteet -sivulta laitteen nimen alapuolelta Päivitä sen Norton-tuotteen vierestä, jonka haluat päivittää.

Päivitysvaihtoehto ei ole näkyvissä, jos tuotteen uusin versio on jo asennettuna.

Nortonin päivittäminen Norton Update Centeristä

Voit myös päivittää Windows-laitteisiin tarkoitetun Norton-tuotteen noudattamalla seuraavia ohjeita:

1. Siirry Norton Update Centeriin.

2. Valitse Päivitä nyt.

Jos lataus ei käynnisty automaattisesti, lataa ohjelma manuaalisesti.

3. Valitse tiedostolatauksen tietoturvavaroitusikkunasta Suorita.

4. Noudata näyttöön tulevia ohjeita.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: kb20090121104844EN_EndUserProfile_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 31/05/2018