Muut tuotteet

Mac-tietokoneelle tarkoitetun Nortonin versionumeron selvittäminen

Tämä sivu on tarkoitettu Mac-tietokoneessa käytettäville Norton-tuotteille. Jos käytät Nortonia Microsoft Windows -käyttöjärjestelmässä, katso Norton-tuotteen nimen ja version löytäminen

Nortonin versionumeron selvittäminen

  1. Käynnistä Norton-tuote.

  2. Osoita valikkorivillä Omenavalikon vierestä kohtaa Norton-tuote > Tietoja Norton-tuotteesta.

    Norton-tuote tarkoittaa oman Norton-tuotteesi nimeä.

    Norton-tuoteversiosi näkyy Tietoja -ikkunassa.

Kiitos!

Kiitos Norton-tuen käyttämisestä.

< Paluu

Ratkaisu teki ongelmani käsittelystä helppoa.

Kyllä Ei

Auta meitä parantamaan tätä ratkaisua.

Kiitos avustasi tämän sovelluksen käyttökokemuksen parantamisessa.

Mitä haluaisit seuraavaksi tehdä?

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: kb20090112162153EN_EndUserProfile_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Mac OS X
Muokattu viimeksi: 06/09/2017