Virhe: "Yrität asentaa Norton AntiVirus -ohjelmaa. Norton Internet Security, joka on jo asennettu tietokoneeseesi..." kun asennan Norton AntiVirus -ohjelmaa

Tämä virhe näkyy, kun tietokoneeseesi on jo asennettu Norton Internet Security. Norton Internet Security -ohjelmassa on kaksisuuntainen palomuuri, joka tarjoaa lisäsuojaa tietokoneverkollesi. Suosittelemme, että jatkat Norton Internet Security -ohjelman käyttöä.

Jos sinulla on Norton Internet Security 2006 tai uudempi versio ja voimassa oleva tilaus, voit päivittää uusimpaan versioon maksutta. Voit asentaa Norton Internet Security -ohjelman uusimman version Norton Update Centeristä.

Kiitos!

Kiitos Norton-tuen käyttämisestä.

< Paluu

Ratkaisu teki ongelmani käsittelystä helppoa.

Kyllä Ei

Auta meitä parantamaan tätä ratkaisua.

Kiitos avustasi tämän sovelluksen käyttökokemuksen parantamisessa.

Mitä haluaisit seuraavaksi tehdä?

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: kb20080911173755EN_EndUserProfile_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Muokattu viimeksi: 04/06/2014