Virhe: "Tässä tietokoneessa on havaittu toinen Norton- tai Symantec-tuotteen versio…"

Ota yhteyttä tietokoneen järjestelmänvalvojaan ennen Norton-tuotteen asentamista, jos tietokone on yhdistetty yhtiön tai pienyrityksen verkkoon ja jos tietokoneelle on asennettu jokin seuraavista ohjelmista: Symantec Endpoint Protection, Symantec AntiVirus Corporate Edition, Symantec Client Security. Jos tietokone ei kuulu minkään yhtiön tai pienyrityksen verkkoon, voit poistaa Norton- tai Symantec-tuotteen tietokoneelta Norton-tuotteen asentamiseksi.

VAIHE 1

Norton- tai Symantec-tuotteen asennuksen poistaminen

1. Avaa Suorita -valintaikkuna painamalla näppäinyhdistelmää Windows + R.

2. Kirjoita seuraava teksti ja paina Enter -näppäintä:

appwiz.cpl

3. Valitse asennettujen ohjelmien luettelosta Norton- tai Symantec-tietoturvatuote ja valitse sitten Poista tai Poista asennus.

4. Noudata näyttöön tulevia ohjeita.

5. Kun asennuksen poistaminen on suoritettu, käynnistä tietokone uudelleen.

VAIHE 2

Norton Remove and Reinstall -työkalun lataaminen ja suorittaminen

Jos laitteellesi on asennettu Norton Family, poista sen asennus ennen Norton Remove and Reinstall -työkalun suorittamista.

1. Lataa Norton Remove and Reinstall -työkalu.

Tallenna tiedosto Windowsin työpöydälle. Jotkin selaimet tallentavat tiedoston automaattisesti oletussijaintiin.

2. Avaa Lataukset-ikkuna selaimessasi painamalla Ctrl + J.

3. Kaksoisnapsauta NRnR -kuvaketta.

4. Lue käyttöoikeussopimus ja valitse Hyväksy.

5. Valitse Poista ja asenna uudelleen.

Jos olet hankkinut Norton-tuotteen palveluntarjoajaltasi, näkyviin saattaa tulla Poista -painike.

6. Valitse Jatka tai Poista.

7. Valitse Käynnistä uud.

Kun tietokone on käynnistetty uudelleen, asenna Norton-tuote uudelleen näyttöön tulevien ohjeiden mukaisesti.

Asiaan liittyvät ratkaisut

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: kb20080808165115EN_EndUserProfile_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 01/06/2017