Norton from Symantec

Poista Norton-tuote lataamalla ja suorittamalla Norton-poistotyökalu

Norton-poistotyökalu poistaa tietokoneelta kaikki Norton-tuotteet. Norton-poistotyökalulla voidaan poistaa epäonnistunut asennus tai vahingoittunut Norton-tuote.

Kun olet suorittanut Norton-poistotyökalun ja käynnistänyt tietokoneen uudelleen, lataa Norton-tuote Norton-tiliportaalista ja asenna se uudelleen. Jos tarvitset apua Norton-tilin käytössä, lue artikkeli Tarvitsen lisätukea Norton-tilin käytössä.

Norton-poistotyökalu toimii vain Windows-käyttöjärjestelmässä. Jos laitteessasi on Mac-käyttöjärjestestelmä, lue artikkeli Norton-tuotteen asennuksen poistaminen Mac-tietokoneelta.

Norton-poistotyökalun lataaminen ja suorittaminen

Norton-poistotyökalu poistaa kaikki Norton -tuotteet tietokoneesta. Jos käytät ACT!- tai WinFax-ohjelmia, varmuuskopioi nämä tietokannat ennen asennuksen poistamista. Varmista kaikkien vanhojen tuotteiden, kuten Norton Ghostin tai WinFaxin osalta, että sinulla on asennustiedostot tuotteen uudelleenasennusta varten.

1. Lataa Norton-poistotyökalu.

Tallenna tiedosto Windowsin työpöydälle.

2. Kaksoisnapsauta Norton-poistotyökalun kuvaketta Windowsin työpöydällä.

3. Noudata näyttöön tulevia ohjeita.

4. Käynnistä tietokone uudelleen.

Kun tietokone on käynnistetty uudelleen, asenna Norton-tuote uudelleen näyttöön tulevien ohjeiden mukaisesti.

Etsitkö ilmaista virusten ja vakoiluohjelmien poistotyökalua? Kokeile Norton Power Eraseria.