Norton from Symantec

Nortonin poistotyökalun lataaminen ja suorittaminen

Nortonin poistotyökalu poistaa kaikki Norton-tuotteet Windows-tietokoneelta. Nortonin poistotyökalulla voidaan poistaa epäonnistunut asennus tai vahingoittunut Norton-tuote.

Ennen kuin aloitat

Nortonin poistotyökalun suorittamisen jälkeen sinun on kirjauduttava Norton-tiliisi ja asennettava Norton-tuote uudelleen. Tarkista, että voit kirjautua sisään osoitteessa manage.norton.com.

Nortonin poistotyökalun lataaminen ja suorittaminen

1. Lataa Nortonin poistotyökalu.

Lataa nyt

Tallenna tiedosto työpöydälle. Jotkin selaimet tallentavat tiedoston automaattisesti oletussijaintiin.

2. Avaa Lataukset -ikkuna selaimessasi painamalla Ctrl + J.

3. Kaksoisnapsauta Nortonin poistotyökalun kuvaketta.

4. Noudata näyttöön tulevia ohjeita.

5. Käynnistä tietokone uudelleen.

Kun tietokone on käynnistetty uudelleen, asenna Norton-tuote uudelleen näyttöön tulevien ohjeiden mukaisesti.

Onko tietokoneesi saanut tartunnan?

Etsitkö ilmaista virusten ja vakoiluohjelmien poistotyökalua? Kokeile Norton Power Eraseria.

Jos epäilet, että tietokoneesi on saanut tartunnan, kannattaa suorittaa tarkistus Norton Power Eraserilla. Saat yksilöllisiä ratkaisuja vierailemalla uhkien poistamisen tukisivustolla.