Poista Norton-tuotteen asennus lataamalla poistotyökalu

Voit poistaa epäonnistuneen asennuksen tai vahingoittuneen Norton-tuotteen Norton Remove and Reinstall -työkalulla.

Norton Remove and Reinstall -työkalun suorittaminen

Jos laitteellesi on asennettu Norton Family, poista sen asennus ennen Norton Remove and Reinstall -työkalun suorittamista.

1. Lataa Norton Remove and Reinstall -työkalu.

Tallenna tiedosto Windowsin työpöydälle. Jotkin selaimet tallentavat tiedoston automaattisesti oletussijaintiin.

2. Avaa Lataukset -ikkuna selaimessasi painamalla Ctrl + J.

3. Kaksoisnapsauta NRnR -kuvaketta.

4. Lue käyttöoikeussopimus ja valitse Hyväksy.

5. Valitse Lisäasetukset.

6. Valitse Poista ainoastaan.

7. Valitse Poista.

8. Valitse Käynnistä uudelleen.

Kun tietokone on käynnistetty uudelleen, asenna Norton-tuote uudelleen näyttöön tulevien ohjeiden mukaisesti.

Onko tietokoneesi saanut tartunnan?

Etsitkö ilmaista virusten ja vakoiluohjelmien poistotyökalua? Kokeile Norton Power Eraseria.

Jos epäilet, että tietokoneesi on saanut tartunnan, kannattaa suorittaa tarkistus Norton Power Eraserilla. Saat yksilöllisiä ratkaisuja vierailemalla uhkien poistamisen tukisivustolla.