Virhe: "Asennusohjelma havaitsi, että aikaisempi asennus tai asennuksen poistotoiminto on suoritettu..." Norton-tuotetta asennettaessa

Tämä virhe ilmestyy Windowsin väliaikaisessa kansiossa sijaitsevasta tiedostosta johtuen. Tiedosto on poistettava. Useimmissa tapauksissa Windows poistaa tiedoston, kun tietokone käynnistetään uudelleen. Jos näet sanoman edelleen tietokoneen uudelleenkäynnistämisen jälkeen, jatka vaiheeseen 2.

VAIHE 1

Käynnistä tietokone uudelleen ja asenna Norton-tuote uudelleen

1. Sulje kaikki ohjelmat ja käynnistä tietokone uudelleen.

2. Asenna Norton-tuote uudelleen.

• Jos et näe virhesanomaa, olet korjannut ongelman.

Jatka asentamista.

• Jos näet sanoman uudelleen, siirry vaiheeseen 2.

VAIHE 2

Tilapäisten tiedostojen poistaminen

1. Avaa Suorita-valintaikkuna painamalla näppäinyhdistelmää Windows + R.

2. Kirjoita seuraava teksti ja paina Enter -näppäintä:

%temp%

Nykyisen käyttäjän tilapäistiedostokansio avautuu Windowsin Resurssienhallinnassa.

3. Valitse Muokkaa -valikosta Valitse kaikki.

4. Paina Delete -näppäintä.

5. Jos tietokone pyytää vahvistamaan poistamisen, valitse Kyllä.

Kun olet poistanut Windowsin tilapäistiedostot, asenna Norton-tuote uudelleen.

Entä jos tämä ohje ei auttanut?