Useiden tietoturvatuotteiden käyttämiseen liittyvät ongelmat

Jos yhdelle tietokoneelle on asennettu vähintään kaksi tietoturvaratkaisua

Kaikki tietoturvaohjelmistot on suunniteltu toimimaan itsenäisesti tietokoneella, ja monia tietoturvaohjelmistoja ei ole optimoitu toimimaan tilanteessa, jossa yhdelle tietokoneelle on asennettu useita tietoturvaratkaisuja. Seurauksena on seuraavia suorituskyvyn ongelmia.

1. Tietokoneen suorituskyvyn alentuminen

• Suorituskyvyn alentuminen johtuu siitä, että vähintään kaksi samankaltaisia toimintoja suorittavaa prosessia kilpailee keskenään samoista järjestelmäresursseista saman toiminnon suorittamiseksi.

• Symantec on havainnut, että useiden tietoturvaohjelmistojen asentaminen saattaa heikentää käynnistys- ja sammutusprosesseja jopa 300 %.

2. Uhkien havaitsemisen heikentyminen

• Virustorjuntaohjelmat suojaavat tietokonetta reaaliaikaisesti uhilta, joten useat reaaliaikaiset tarkistustoiminnot yrittävät poistaa yksittäisen uhan, minkä vuoksi virustorjuntaohjelmat estävät lopulta toistensa toiminnan.

• Useiden virustorjuntaohjelmien yhtäaikainen käyttäminen saattaa kymmenkertaistaa normaalit tarkistusajat. Vastaavasti kahden vakoiluohjelmien torjuntaohjelman käyttö voi lisätä tarkistukseen kuluvaa aikaa jopa 40 prosentilla.

Symantecin suositus

• Kaikki Norton-tuotteet on suunniteltu optimoimaan suorituskyky ottamalla huomioon turvallisuusratkaisun kaikki puolet. Valitsemalla huipputason ohjelmistopaketin, kuten Norton Internet Securityn, Norton 360:n, Norton Securityn tai Norton Security with Backupin, saat paremman suojan tietokoneillesi.

Nortonin ratkaisuissa yhdistyvät erilaiset turvallisuuden osatekijät (palomuuri, virustorjunta, vakoiluohjelmien torjuntaohjelmisto, ohjelmien ja selaimen puolustus, tunkeutumisen esto, tietojenkalastelun ehkäisy, rootkit-suojaus jne.), jotka tarjoavat vankan suojauksen jakamalla tietoa ja toimimalla yhdessä.

Norton on myös optimoitu toimimaan muita tietoturvaratkaisuja tehokkaammin heikentämättä kuitenkaan tietokoneen suorituskykyä.

Windows Defender -toiminto poistetaan automaattisesti käytöstä, kun asennat Nortonin tietokoneellesi.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: kb20080520095244EN_EndUserProfile_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 11/08/2017