Norton Automatic Renewal -palvelun ohje

Mikä Norton Automatic Renewal -palvelu on?

• Norton Automatic Renewal -palvelu on helppo tapa suojautua internet-uhilta, koska se uudistaa Norton-tilauksen automaattisesti ennen tilauksen vanhenemista. Palvelu pitää Norton-tuotteesi ajan tasalla ja tietokoneesi suojattuna ilman ylimääräistä huolehtimista.

Miten se toimii?

• Kun olet rekisteröitynyt, Norton-tilauksen ostamisen tai uusimisen yhteydessä käyttämääsi maksutapaa laskutetaan kerran vuodessa sillä hetkellä voimassa olevaan uusintatilauksen hintaan niin kauan kuin olet rekisteröityneenä ohjelmaan. Ilmoitamme sinulle sähköpostiviestillä hinnan, tilausjakson ja muut tiedot ennen maksun veloittamista, jotta veloitus ei tule yllätyksenä.

Usein kysytyt kysymykset

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: kb20080417115558EN_EndUserProfile_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Android, Mac OS X, Windows
Muokattu viimeksi: 09/02/2018