Norton LifeLock -tilauspalvelun ohje

Mitä tarkoittaa tilauksen automaattinen uusiminen?

• Tilauksen automaattisen uusintapalvelumme ansiosta voit helposti suojata laitteesi ja henkilökohtaiset tietosi kyberuhilta. Sinua laskutetaan valintasi mukaan kuukausittain tai vuosittain automaattisesti, joten suojauksesi pysyy aina ajan tasalla ja aktiivisena ilman ylimääräistä huolehtimista.

Miten se toimii?

• Kun olet tehnyt tilauksen, tiliisi tallennetulta maksutavalta veloitetaan senhetkinen uusintatilaushinta, kunnes palvelun tilaus perutaan. Ilmoitamme sinulle sähköpostiviestillä hinnan, tilausjakson ja muut tiedot ennen maksun veloittamista, jotta veloitus ei tule yllätyksenä.

Milloin minusta tuli palvelun tilaaja?

• Sinut rekisteröidään automaattisen uusintapalvelun tilaajaksi, kun:

• Ostat automaattisesti uusiutuvan tilauksen Norton LifeLock -verkkokaupasta.

Tietyt maksutavat eivät mahdollista tilausten automaattista uusimista. Tällöin tilauksesi tehdään ilman automaattista uusimista, ja sinun pitää uusia tilauksesi käsin.

• Aktivoit Norton LifeLock -palvelussa automaattisesti uusiutuvan tilauksen, jonka ostit vähittäismyynnistä tai Symantecin yhteistyökumppanin verkkosivustolta.

Voit myös muuttaa nykyisen tilauksesi automaattisesti uusiutuvaksi kirjautumalla tiliisi ja ottamalla Automatic Renewal -toiminnon käyttöön.

Miksi tilaaminen kannattaa?

• Kun hankit automaattisesti uusiutuvan tilauksen, saat seuraavat lisäedut:

• Vaivaton, keskeytymätön suojaus : Voit olla rauhallisin mielin, sillä suojaus ei keskeydy ennen tilauksen perumista.

• Virus Protection Promise :* Virus Protection Promise -lupaukseen sisältyy Norton-asiantuntijoiden apu. He auttavat tekemään vianmäärityksen ja poistamaan mahdolliset virukset.

* : Virus Protection Promise -lupaus edellyttää, että sinulla on siihen oikeuttava Norton-tilaus ja että olet ostanut, uudistanut tai päivittänyt Norton-tilauksesi suoraan Symantecilta, jollei tuotteesi ole Norton Small Business, tai olet aktivoinut Symantecin Automatic Renewal -toiminnon. Jos käy niin, että Nortonin edustaja ei pysty poistamaan virusta laitteestasi, voit saada hyvityksen kuluvan Norton-tilauskauden todellisesta maksetusta hinnasta. Jos sinulla on Norton-paketti (lupaukseen oikeuttava Norton-tilaus sekä jokin muun Norton- tai LifeLock-tuote), hyvitys koskee ainoastaan lupaukseen oikeuttavan Norton-tilauksen nykyisen tilauskauden kattavaa valmistajan ohjevähittäishintaa, eikä se saa ylittää tuotepaketista maksettua kokonaissummaa. Jos pakettiostoksesi sisältää lupaukseen oikeuttavan Norton-tilauksen sekä jonkin muun kuin Norton- tai LifeLock-tuotteen, hyvitys koskee ainoastaan lupaukseen oikeuttavan Norton-tilauksen nykyisen tilauskauden kattavaa valmistajan ohjevähittäishintaa, eikä se saa ylittää tuotepaketista maksettua kokonaissummaa. Hyvityssummaa määritettäessä otetaan huomioon asiakkaan saamat alennukset ja hyvitykset ja ostohinnasta vähennetään mahdolliset toimitus- ja käsittelykulut sekä asianmukaiset verot, paitsi tietyissä valtioissa ja osavaltioissa, joissa toimitus- ja käsittelykulut sekä verot kuuluvat ostohinnan hyvityksen piiriin. Hyvitys ei koske vahinkoja, jotka aiheutuvat viruksista. Lisätietoja muun muassa lupaukseen oikeuttavista Norton-tilauksista on osoitteessa norton.com/guarantee .

Mistä tiedän, olenko jo palvelun tilaaja?

1. Kirjaudu tiliisi.

2. Napsauta nimeäsi oikeassa yläkulmassa ja valitse Omat tilaukset.

3. Jos aktiivisen suojauksen vieressä oleva liukusäädin on vihreä ja asennossa KÄYTÖSSÄ, tilauksesi uusiutuu automaattisesti.

Jos liukusäädin on punainen ja asennossa EI KÄYTÖSSÄ, tilauksesi ei uudistu automaattisesti, ja suojauksesi päättyy maksetun kauden päätyttyä.

Kuinka voin vaihtaa automaattisesti uusiutuvaan tilaukseen?

1. Kirjaudu tiliisi.

2. Napsauta nimeäsi oikeassa yläkulmassa ja valitse Omat tilaukset.

3. Siirrä aktiivisen suojauksen vieressä oleva liukusäädin asentoon KÄYTÖSSÄ.

Lue laskutusehdot ja napsauta Hyväksy ja jatka, jos hyväksyt ehdot.

4. Täytä laskutustiedot ottaaksesi automaattisen uusimisen käyttöön tai tarkista maksutapa, jos se on tallennettu tilillesi.

5. Napsauta Ota Automatic Renewal -toiminto käyttöön.

Tilauksesi uusitaan automaattisesti seuraavalle voimassa olevalle tilauskaudelle (vuosittain tai kuukausittain) seuraavana uusimisajankohtana.

Entä jos minua veloitettiin, vaikka tietokoneeseeni ei ole asennettu suojausta?

• Jos haluat käyttää sinulta jo veloitettua suojausta, kirjaudu tiliisi ja lataa tai asenna suojaus. Tarkat ohjeet on annettu artikkelissa Norton LifeLockin lataaminen laitteelle.

Jos haluat hyvityksen tilausveloituksesta, ota yhteyttä asiakas- ja tukipalveluun. Huomaa, että kun olet perunut tilauksen ja saanut hyvityksen, et enää saa tilauksen tuomaa mielenrauhaa.

Miten tilauksen uusimisesta laskutetaan?

• Kun olet tehnyt tilauksen, tiliisi tallennetulta maksutavalta veloitetaan voimassa oleva (kuukausittainen tai vuosittainen) uusintatilaushinta, kunnes palvelun tilaus perutaan.

Jos tilauksesi uusiutuu vuosittain, ilmoitamme sähköpostitse hinnan, tilausjakson ja muut tiedot ennen maksun veloittamista ja 30 - 45 päivää ennen tilauksen uusiutumista, jotta veloitus ei tule yllätyksenä.

Kuinka maksutavan tiedot päivitetään?

1. Kirjaudu tiliisi.

2. Napsauta nimeäsi oikeassa yläkulmassa ja valitse Automatic Renewal -palvelun asetukset.

3. Napsauta Laskutustiedot -välilehdeltä muokkauskuvaketta, niin voit päivittää tietoja.

4. Valitse Tallenna.

Kun muutokset on tallennettu, näet viestin "Päivitys onnistui". Saat myös muutokset vahvistavan viestin rekisteröityyn sähköpostiosoitteeseesi.

Entä jos uusin tilauksen manuaalisesti, mutta minua veloitettiin siitä kahdesti?

• Jos huomaat, että Symantec on veloittanut sinua kahdesti, ota yhteyttä asiakas- ja tukipalveluun. Saat sieltä lisätietoa ja voit tarkistaa, oletko oikeutettu hyvitykseen.

Miten voin perua tilauksen automaattisen uusimisen?

1. Kirjaudu tiliisi.

2. Napsauta nimeäsi oikeassa yläkulmassa ja valitse Automatic Renewal -palvelun asetukset.

3. Etsi haluamasi tilaus ja siirrä valintakytkin tai liukusäädin asentoon EI KÄYTÖSSÄ.

Jos tilaukseesi ei näytä kuuluvan Automatic Renewal -toimintoa, tarkista, oletko rekisteröinyt toisen tilin eri sähköpostiosoitteella.

4. Valitse Automatic Renewal -sivulla avattavasta valikosta mahdollinen syy ja valitse Jatka.

5. Valitse Poista käytöstä.

Kun toiminto on peruttu, suojauksesi päättyy maksetun tilausjakson viimeisenä päivänä. Näet kehotteen tilauksen uusimisesta suojauksen päättyessä.

Norton 360 LifeLock-* tai erilliset LifeLock*-asiakkaat:

Jos et uusi tilaustasi, oikeutesi LifeLockin Million Dollar Protection -paketin tarjoamaan palautukseen ja suojaukseen päättyy heti, kun tilaus perutaan. Tämä johtuu siitä, että sinulla ei silloin enää ole voimassa olevaa LifeLock-jäsenyyttä. LifeLockin Million Dollar Protection -pakettiin sisältyy varastettujen varojen korvaus ja henkilökohtaisten kulujen kattaminen. Kummankin tapahtuman korvauskatto on:

25 000 $ tuotteille Standard/Basic/Select/Junior/Minor/Command Center

100 000 $ tuotteille Advantage/Ultimate/Senior

1 000 000 $ tuotteelle Ultimate Plus.

Million Dollar Protection -pakettiin kuuluu myös tarvittaessa asianajajien ja asiantuntijoiden kulujen korvaus miljoonaan dollariin asti. Edut tarjotaan ja katetaan United Specialty Insurance Companyn takaaman päävakuutuksen puitteissa. (New Yorkin osavaltiossa takaajana State National Insurance Company). Ehdot ja poikkeukset voi lukea osoitteesta LifeLock.com/legal.

Jos tilauksen perumisen jälkeen identiteettisi varastetaan, et voi enää hyödyntää edellä kerrottuja etuja. Lisäksi meneillään olevat palautusyritykset, joissa LifeLock on osallisena, päättyvät. Et myöskään enää saa hälytyksiä ja sitä kautta tietoa mahdollisesta identiteettivarkaudesta. Jos päätät rekisteröityä Norton LifeLock -palvelujen asiakkaaksi myöhemmin, sinun tulee uudelleenrekisteröitymisen yhteydessä antaa kaikki tietosi uudelleen valvontaa varten ja myöntää käyttöoikeusluvat uudelleen.

* LifeLock-identiteettivarkaussuoja ei ole saatavana kaikissa maissa.

Mistä automaattisen uusimisen lasku löytyy?

1. Kirjaudu tiliisi.

2. Napsauta nimeäsi oikeassa yläkulmassa ja valitse Omat tilaukset.

3. Valitse Tilaushistoria -välilehdeltä Tilausnumero, niin voit tarkastella laskua tai tulostaa sen.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: kb20080417115558EN
Käyttöjärjestelmä: Windows, Mac OS X, Android, iOS
Muokattu viimeksi: 01/10/2019