Norton-sarjanumeron paikantaminen

Norton-tuotteesi sarjanumero näkyy sähköpostitse lähetetyssä vahvistusviestissä. Selvitä Norton-sarjanumero noudattamalla seuraavia ohjeita.

Norton-sarjanumeron selvittäminen sähköpostitse lähetetystä vahvistusviestistä

• Tilauksen vahvistusviestissä Sarjanumero kerrotaan kohdassa Tuotetiedot.

Tilauksen vahvistusviestin paikantaminen

• Tilauksen vahvistusviesti lähetettiin sähköpostiosoitteeseen, jota käytit Norton-tuotetta hankkiessasi. Tarkista kyseisen sähköpostiosoitteen Saapuneet-kansio.

Voit etsiä tilauksen vahvistusviestiä Saapuneet-kansiostasi otsikkorivin tai lähettäjän sähköpostiosoitteen avulla. Etsi jotakin seuraavista:

• Otsikko (muistuttaa seuraavaa): "Norton-tilausvahvistus tilaukselle #NP0000000".

• Lähettäjä: Norton-kauppa <orders@mail.norton.com>.

Jos tilauksen vahvistusviestiä ei löydy saapuneiden viestien kansiosta, etsi sähköpostiviestiä roskapostikansiosta.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: kb20080417063555EN_EndUserProfile_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows, Mac OS X
Muokattu viimeksi: 05/09/2017