Norton-tilauksen uusimiskoodin syöttäminen

Tästä dokumentista saat ohjeita uusintakoodin syöttämiseen Norton-tuotetilauksen jatkamiseksi. Ohjeet koskevat vain uusinta Norton-tuotetta.

Uudistamiskoodin voimassaoloaikaa on oltava jäljellä vähintään yksi päivä, jotta tuotteen aktivointi onnistuu.

Jos käytössäsi on vanha Norton-tuoteversio tai jos versionumero ei ole tiedossa, siirry Norton Update Centeriin.

VAIHE 1

Uusintakoodin löytäminen

Jos sinulla on jo uudistamiskoodi, siirry vaiheeseen 2. Uudistamiskoodin sijainti määräytyy tuotteen ostotavan mukaan.

• Jos ostit tuotteen verkosta, uudistamiskoodi on vahvistussähköpostiviestissä. Jos et löydä sähköpostiviestiä saapuneista viesteistäsi, tarkista roskapostikansiosi. Roskapostisuodatin saattaa vahingossa merkitä viestin roskapostiksi. Siirry uusintakoodin löydettyäsi vaiheeseen 2.

• Jos ostit tuotteen Norton-verkkokaupasta, saat uusintakoodisi myös kirjautumalla tiliisi. Paikanna uudistamiskoodisi noudattamalla näitä ohjeita.

• Jos olet hankkinut uudistamiskoodin ilman Norton-tuotetta, sinun on ensin tarkistettava, mihin Norton-tuotteeseen koodi kuuluu. Tieto saattaa olla sähköpostitse saamassasi tilaushankinnan vahvistusviestissä. Uudistamiskoodin voimassaoloaikaa on oltava jäljellä vähintään yksi päivä. Kun olet tarkistanut tuotteen, lataa kokeiluversio ja asenna tuote. Voit käyttää uusintakoodia siirtymällä vaiheeseen 2.

1. Kirjaudu sisään Norton-sovellukseen.

2. Etsi tilausuusinta ja napsauta tilausnumeroa.

3. Kopioi uusintakoodi.

Uusintakoodi on 19-merkkinen koodi, joka muodostuu kirjaimista ja numeroista. Esimerkki: ABC123DE4567FGH89JK.

VAIHE 2

Norton-tilauksen uusintakoodin syöttäminen

1. Käynnistä Norton-tuote.

2. Valitse Tilauksen tila -kohdan vierestä Uudista.

Norton - tai Security -ohjelman uudistaminen
  3. Syötä ruutuun uusintakoodi ja napsauta sitten nuolipainiketta.

Jos et löydä ruutua, johon koodi syötetään, valitse Käytössäni on syötettävä avain tai koodi.

4. Valitse Valmis.

Lisätietoja