Usein kysytyt kysymykset: Norton Security Scan

Mikä on Norton Security Scan?

• Norton Security Scan on ohjelmistotyökalu, jonka avulla voit selvittää, onko tietokoneesi suojattu tunnetuilta uhilta. Norton Security Scan tarkistaa tietokoneen ja näyttää tietokoneessa olevat mahdolliset virukset, madot, vakoiluohjelmat, ei-toivotut mainosohjelmat ja troijalaiset.

Jos haluat ladata ja asentaa Norton Security Scan -työkalun, siirry Norton Security Scan -lataussivulle.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: kb20080415160906EN_EndUserProfile_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 22/06/2017