Haluan aktivoida Norton-tuotteeni

Tästä dokumentista saat ohjeita Norton-tuotteen aktivointiin. Useimmissa tapauksissa Norton-tuote on jo asennettu. Sinun täytyy aktivoida Norton tuotetunnuksellasi.

Norton-tuotteen aktivointi

Nämä vaiheet on tarkoitettu Norton-tuotteiden nykyisille versioille. Jos sinulla on vanhempi versio, siirry sivun alareunan Asiaan liittyvät ratkaisut -osioon, jossa on lisätietoa vanhemman version asentamisesta.

1. Käynnistä Norton-tuote.

2. Valitse pääikkunasta Ohje.

3. Valitse Help Center -ikkunan Tilitiedot -kohdasta Anna tuotetunnus.

4. Kirjoita tuotetunnus ja valitse Seuraava.

Tuotetunnus näkyy Norton-tililläsi, tilauksen vahvistusviestissä tai tuote-CD-levyssä tai myyjän kortissa. Jos tarvitset apua tuotetunnuksen löytämiseen, katso Mistä löydän Norton-tuotetunnukseni.

5. Noudata näyttöön tulevia ohjeita.

6. Tarkista tilaustietosi ja valitse Valmis

Asiaan liittyvät ratkaisut

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: kb20080409073508EN_EndUserProfile_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows, Mac OS X, Android
Muokattu viimeksi: 18/06/2018