Synkronointi Norton-tilauspalvelimen kanssa

Jos tilauksesi uudistamispäivä on virheellinen, voit synkronoida Norton-ohjelman Symantecin tilauspalvelimen kanssa päivämäärän korjaamiseksi.

Pakota Norton-tuote synkronoitumaan Symantec-palvelimen kanssa

1. Käynnistä Norton-tuote.

2. Napsauta ikkunan oikeassa yläkulmasta Tuki tai Ohje > Tilauksen tila.

3. Valitse Valmis tai Sulje.

Mitä synkronoiminen on?

• Synkronoitaessa tietokoneeseesi tallennetut tilaustiedot päivitetään Nortonin tilauspalvelimesta. Kun tiedot on synkronoitu, tilauksesi tila (voimassaoleva tai vanhentunut) on sama sekä tietokoneessasi että Nortonin tilauspalvelimessa.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: kb20080408153709EN_EndUserProfile_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows, Mac OS X
Muokattu viimeksi: 04/09/2017