Olen vanha asiakas ja tarvitsen apua tilauksen uusimisessa tai muokkaamisessa

Suojaus on helpointa uusia suoraan Norton-tuotteesta.

Jos haluat lisäominaisuuksia tai harkitset useampien laitteiden suojaamista, sinun kannattaa päivittää Norton-tuotteesi samalla, kun uusit tilaustasi. Tarjolla on tilauksia, joiden avulla voit suojata jopa 10 laitetta, mukaan luettuina Windows- ja Mac-tietokoneet, älypuhelimet ja tabletit, ja jotka tuovat nykyiseen tuotteeseesi lisää ominaisuuksia.

Norton-tuotteen uusiminen

1. Käynnistä Norton-tuote.

2. Napsauta Norton-tuoteikkunan alareunasta Uudista.

3. Valitse Tilaus-ikkunasta Uudista tilaus.

Sinut ohjataan Norton-verkkokaupan sivulle.

4. Tee Norton-verkkokaupan sivulla jokin seuraavista toimista:

• Jos haluat jatkaa nykyistä tilaustasi, valitse Norton-tuotteen uusiminen.

• Jos haluat lisätä tilaukseesi ominaisuuksia ja laitteita, valitse päivitystarjous.

• Jos haluat suojata nykyistä useampia laitteita, mutta et näe päivitystarjousta, tai jos nykyinen tilauksesi kattaa tarpeettoman monta laitetta, osta uusi tuote. Tässä tukiartikkelissa neuvotaan, miten löydät ja ostat tarpeisiisi sopivan Norton-tuotteen.

Ennen kuin ostat uuden tilauksen, sinun on poistettava Norton Automatic Renewal -palvelu käytöstä nykyisen tilauksesi kohdalta.

5. Noudata näyttöön tulevia ohjeita.

Jos tarvitset edelleen apua tilauksesi uusimisessa tai muokkaamisessa, ota yhteyttä Norton-tukeen.

Ota yhteyttä

Miksi samalla tuotteella on eri hinnat tilauksen uusimista ja uuden tuotteen ostamista varten?

Kun vertailet tuotteita, kiinnitä huomiota seuraaviin seikkoihin: tuotteen ominaisuudet, tilauksen pituus ja suojattavissa olevien laitteiden lukumäärä. Tuotteen hinta vaihtelee sen mukaan, mitä ominaisuuksia olet hankkimassa. Samat ominaisuudet sisältävien tuotteiden hinnat saattavat vaihdella alueittain ja jälleenmyyjittäin sekä sen mukaan, onko kyseessä erikoistarjous.

Lisätäänkö nykyisen tilaukseni jäljellä olevat päivät uuteen tilaukseen?

Kun ostat tilauksen Norton-verkkokaupasta, uudet tilauspäivät lisätään nykyiseen tilaukseesi. Tilaukseen lisättävät päivät lasketaan ostopäivästä. Jos teet ostoksen jollain muulla tavalla, tilauspäivien laskeminen alkaa tuotteen asennuksen jälkeen alusta ja vanhan tilauksen jäljelle jääneet päivät menetetään. Tässä tapauksessa uusi tuote kannattaa asentaa vasta kun vanha tilaus on päättynyt.

Aiemman tuotteen tilauspäiviä ei voida lisätä tilaukseen, jos olet ostanut tuotteen Symantecin verkkokaupasta Kiinan, Japanin, Korean tai Hongkongin alueella.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: kb20080407154946EN_EndUserProfile_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 13/10/2017