Lataa ja asenna LiveUpdate

Lataa ja asenna LiveUpdate Windows Vista/XP/2000 -käyttöjärjestelmille

1. Lataa Windows Vista-, Windows XP- ja Windows 2000 -käyttöjärjestelmille tarkoitettu lusetup.exe-tiedosto.

2. Tallenna tiedosto Windowsin työpöydälle.

3. Kun lataaminen on päättynyt, asenna LiveUpdate kaksoisnapsauttamalla työpöydällä olevaa lusetup.exe -kuvaketta.

4. Käynnistä Norton-ohjelma.

5. Napsauta LiveUpdate-painiketta, jolloin LiveUpdate suoritetaan.

6. Käynnistä tietokone uudelleen.

Jos saat edelleen virheilmoituksen, vaikka olet päivittänyt LiveUpdaten uusimpaan versioon, tarkastele ongelmanratkaisua napsauttamalla uudelleen LiveUpdate-ikkunassa olevaa linkkiä.

Lataa ja asenna LiveUpdate Windows Me/98 -käyttöjärjestelmille

1. Lataa Windows Me- ja Windows 98 -käyttöjärjestelmille tarkoitettu lusetup.exe-tiedosto.

2. Tallenna tiedosto Windowsin työpöydälle.

3. Kun lataaminen on päättynyt, asenna LiveUpdate kaksoisnapsauttamalla työpöydällä olevaa lusetup.exe -kuvaketta.

4. Käynnistä Norton-ohjelma.

5. Napsauta LiveUpdate-painiketta, jolloin LiveUpdate suoritetaan.

6. Käynnistä tietokone uudelleen.

Jos saat edelleen virheilmoituksen, vaikka olet päivittänyt LiveUpdaten uusimpaan versioon, tarkastele ongelmanratkaisua napsauttamalla uudelleen LiveUpdate-ikkunassa olevaa linkkiä.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: kb20080407120325EN_EndUserProfile_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 14/08/2017