Διαγραφή της θυρίδας αποθήκευσης στο cloud

Η θυρίδα αποθήκευσης στο cloud είναι κρυπτογραφημένη και η πρόσβαση σε αυτήν είναι δυνατή μόνο με χρήση των κωδικών πρόσβασης του λογαριασμού Norton και της θυρίδας αποθήκευσης. Η διαγραφή της θυρίδας αποθήκευσης στο cloud θα πρέπει να γίνει μη αυτόματα. Ακόμα και σε περίπτωση που απεγκαταστήσετε το Norton από τη συσκευή σας, μπορείτε να εξακολουθήσετε τη χρήση της θυρίδας αποθήκευσης από άλλες συσκευές.

Όταν διαγράφετε μια θυρίδα αποθήκευσης, όλα τα δεδομένα του Identity Safe που έχουν αποθηκευτεί στη θυρίδα αποθήκευσης καταργούνται οριστικά. Αν πιστεύετε ότι ενδέχεται να χρησιμοποιήσετε τα δεδομένα της θυρίδας αποθήκευσης αργότερα, μην διαγράψετε τη θυρίδα αποθήκευσης.

Διαγραφή της θυρίδας αποθήκευσης στο cloud

  1. Στο κύριο παράθυρο του Norton, κάντε διπλό κλικ στην επιλογή Ταυτότητα και έπειτα κάντε κλικ στην επιλογή Identity Safe.

  2. Στο παράθυρο Θυρίδα αποθήκευσης κλειστή, πληκτρολογήστε λάθος κωδικό πρόσβασης τρεις φορές.

  3. Κάντε κλικ στο σύνδεσμο Κάντε κλικ εδώ δίπλα στην επιλογή Πρέπει να διαγράψετε τη θυρίδα αποθήκευσης;.

  4. Στο παράθυρο Διαγραφή θυρίδας αποθήκευσης, κάντε κλικ στην επιλογή Ναι, να διαγραφεί η θυρίδα αποθήκευσης.

  5. Στο πλαίσιο διαλόγου προειδοποίησης, κάντε κλικ στην επιλογή Ναι.

  6. Πληκτρολογήστε τον κωδικό πρόσβασης του λογαριασμού Norton για επαλήθευση και κάντε κλικ στην επιλογή Σύνδεση.

  7. Στο παράθυρο επιβεβαίωσης, κάντε κλικ στην επιλογή OK.

Βίντεο: Πώς μπορείτε να διαγράψετε διά παντός τη θυρίδα αποθήκευσης του Identity Safe

Σας ευχαριστούμε!

Ευχαριστούμε που χρησιμοποιήσατε την υποστήριξη Norton.

< Επιστροφή

Ήταν χρήσιμες αυτές οι πληροφορίες;

DOCID: v91952916_ns_retail_el_el
Λειτουργικό σύστημα: Windows
Τελευταία τροποποίηση: 16/06/2017