Οριστική διαγραφή της θυρίδας αποθήκευσης υπολογιστικού νέφους

Μπορείτε να διαγράψετε τη θυρίδα αποθήκευσης υπολογιστικού νέφους, αν δεν τη χρειάζεστε πλέον. Όταν διαγράφετε μια θυρίδα αποθήκευσης, όλα τα δεδομένα του Norton Identity Safe που έχετε αποθηκεύσει στη θυρίδα αποθήκευσης καταργούνται οριστικά. Η θυρίδα αποθήκευσης δεν διαγράφεται, όταν απεγκαθιστάτε το Norton Identity Safe από τη συσκευή σας. Θα πρέπει να διαγράψετε τη θυρίδα αποθήκευσης με μη αυτόματο τρόπο. Η θυρίδα αποθήκευσης στο cloud είναι κρυπτογραφημένη και η πρόσβαση σε αυτήν είναι δυνατή μόνο με χρήση των κωδικών πρόσβασης του λογαριασμού Norton και της θυρίδας αποθήκευσης. Ακόμα κι αν απεγκαταστήσετε το Norton Identity Safe από τη συσκευή σας, μπορείτε να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη θυρίδα αποθήκευσης από άλλες συσκευές. Αν πιστεύετε ότι ενδέχεται να χρησιμοποιήσετε τα δεδομένα της θυρίδας αποθήκευσης αργότερα, μην διαγράψετε τη θυρίδα αποθήκευσης.

Για τη διαγραφή της θυρίδας αποθήκευσης στο cloud

  1. Στα Windows, κάντε κλικ στο εικονίδιο Norton Identity Safe στην επιφάνεια εργασίας ή τη γραμμή εργασιών σας.

  2. Στο παράθυρο Θυρίδα αποθήκευσης κλειστή, πληκτρολογήστε λάθος κωδικό πρόσβασης τρεις φορές.

  3. Χρησιμοποιήστε το σύνδεσμο Κάντε κλικ εδώ που βρίσκεται δίπλα στην επιλογή Θέλετε να διαγράψετε τη θυρίδα αποθήκευσης;

  4. Στο παράθυρο Διαγραφή θυρίδας αποθήκευσης, κάντε κλικ στην επιλογή Ναι, να διαγραφεί η θυρίδα αποθήκευσης.

  5. Πληκτρολογήστε τον κωδικό πρόσβασης στο λογαριασμό Norton για επικύρωση και κάντε πατήστε Διαγραφή θυρίδας αποθήκευσης.

  6. Στο παράθυρο ειδοποίησης, κάντε κλικ στο στοιχείο Ναι.

Σας ευχαριστούμε!

Ευχαριστούμε που χρησιμοποιήσατε την υποστήριξη Norton.

< Επιστροφή

Ήταν χρήσιμες αυτές οι πληροφορίες;

DOCID: v90362370_identity_safe_standalone_1_el_el
Λειτουργικό σύστημα: Windows
Τελευταία τροποποίηση: 28/09/2015