Ενεργοποίηση της Απομακρυσμένης διαχείρισης

Οι ρυθμίσεις Απομακρυσμένης διαχείρισης ελέγχουν τον τρόπο με τον οποίο το Norton Studio παρακολουθεί τις συσκευές σας.

Όταν η επιλογή Απομακρυσμένη διαχείριση είναι ενεργοποιημένη, το προϊόν Norton στέλνει τα στοιχεία του στο Norton Studio. Όταν αυτή η επιλογή είναι απενεργοποιημένη, το προϊόν Norton δεν δημοσιεύει τα στοιχεία του στο Norton Studio.

Σας ευχαριστούμε!

Ευχαριστούμε που χρησιμοποιήσατε την υποστήριξη Norton.

< Επιστροφή

Ήταν χρήσιμες αυτές οι πληροφορίες;

DOCID: v74756099_nst_retail_1_el_el
Λειτουργικό σύστημα: Windows
Τελευταία τροποποίηση: 04/05/2017