Meddelelse om ophør af Norton Studio

Norton Studio kan ikke længere downloades fra Microsoft Store fra og med den 20. september 2019.

Hvorfor er Norton Studio ikke længere tilgængelig?

Vi bestræber os på at levere branchens førende og relevante sikkerhed til beskyttelse af dine enheder og de personlige oplysninger, du opbevarer på dem. Vi vurderer vores produkter og tjenester løbende for at sikre, at de opfylder de behov, der stilles af vores kunder og partnere. Derfor har vi besluttet at udfase Norton Studio på Microsoft Windows-platformen.

Er der et andet produkt, jeg kan bruge i stedet for Norton Studio?

Der er ikke noget direkte erstatningsprodukt for Norton Studio. Du kan dog som en Norton-kunde downloade Norton Security-appen fra Microsoft Store og logge ind med dit nuværende abonnement.

Jeg har andre spørgsmål og har brug for hjælp - hvor kan jeg få hjælp?

Vores supportteam er parat til at besvare eventuelle andre spørgsmål, som du måtte have. Har du brug for flere oplysninger, er du velkommen til at kontakte vores medlemsservice og support.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v134800697
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 19/11/2019