Supportpolitik

Der ydes support til alle Norton-produkter, hvis supportperiode endnu ikke er udløbet. Du kan finde en liste over de produktserier, der understøttes, nedenfor. Du skal muligvis opdatere til den nyeste version af produktet i løbet af supportprocessen.

Der ydes support til Norton AntiVirus Basic og gratis Norton-produkter i form af onlinehjælpeartikler og Nortons brugergruppeforum.

Support til betalte produkter samt til køb eller faktureringsspørgsmål er til rådighed i følgende kilder:

• Elektroniske hjælpeartikler

• Brugerforum

• Chat

• Telefon

Hvis du har Norton AntiVirus Basic og ønsker livesupport, kan du opgradere til et Norton-produkt, der omfatter gratis, ubegrænset telefon- og chatsupport.

Bemærk: Kunder med prøveprodukter er berettigede til telefon- og chatassistance, mens kunder med gratis produkter kan benytte fora og artikler. Gratis produkter refererer til produkter, der ikke kan købes.

Muligheden for direkte kontakt afhænger af region og sprog.

Mulighed for fornyelse af abonnementet

Generelt kan kunder forny deres abonnement, inden deres aktuelle abonnementsperiode udløber for at undgå en periode, hvor de ikke er beskyttet. Du kan få flere oplysninger om, hvordan du automatisk fornyr i Læs mere om, hvordan du automatisk fornyr dit abonnement.

Kunder med et aktivt betalt abonnement på Norton 360, Norton Internet Security, Norton AntiVirus og lignende sikkerhedsprogrammer er berettigede til at opdatere til den nyeste version. Gå til Norton Opdateringscenter for at se, om du er berettiget.

Produktserier, der understøttes

Følgende produktserier og variationer understøttes i øjeblikket som angivet i Nortons supportvilkår.

Sikkerhed

• Norton Security

• Omfatter Starter, Deluxe og Premium

• Norton 360

• Norton Internet Security

• Norton AntiVirus

• Norton AntiVirus Basic

• Norton Mobile Security

• Norton Small Business

• Norton Security Suite

• Norton Business Suite - Norton Internet Security Online

Hjælpeværktøjer og familie

• Norton Utilities Premium

• Norton Utilities Ultimate

• Norton Family

Norton-programmer

• Norton Password Manager

• Norton Secure VPN

Norton Secure Login

Norton Secure Login anvendes til brugergodkendelse i forbindelse med Nortons tjenester og websteder. Norton Secure Login er en tjeneste, som andre organisationer og firmaer også kan anvende til at kontrollere adgangen til deres websteder.

Hvis du ikke kan logge på et Norton-program eller en Norton-tjeneste, kan du få hjælp af Norton Support. Men hvis Norton Secure Login anvendes til brugergodkendelse på andre websteder end Nortons, er det de organisationer og firmaer, der ejer de pågældende websteder, som skal yde assistance til kunderne – ikke Norton Support.

Supportressourcer

Gå til websted for Norton Support, hvor du kan få adgang til onlinehjælp-emner, informationsartikler og tilgængelige kontaktmuligheder. Du kan også få adgang til Nortons support via dit produkt.

Gå til Nortons brugergruppeforum, hvor du kan få hjælp fra ekspertbrugere.

Gå til Norton Opdateringscenter for at kontrollere, at du har den nyeste version af produktet.

Ansvarsfraskrivelse: Norton forbeholder sig retten til når som helst at ændre sine supportpolitikker uden varsel.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v74023230
Operativsystem Android;Mac;Windows;iOS;Windows 10 in S Mode
Sidst ændret: 21/12/2023