Ryd fil-id'er, der blev udelukket under scanninger

Når du kører en scanning, udelukker Norton de filer, der er tilføjet til Undtagelser for scanning. Hvis du ønsker, at Norton skal scanne alle filerne på computeren, skal du fjerne fil-id'erne.

Sådan fjerner du id fra de filer, der er undtaget scanning

1. Åbn dit Norton-sikkerhedsprodukt til digitale enheder.

Hvis vinduet Mit Norton vises ved siden af Enhedssikkerhed, skal du klikke på Åbn.

2. Klik på Indstillinger i hovedvinduet i Norton-programmet.

3. Klik på Antivirus i vinduet Indstillinger.

4. Klik på fanen Scanninger og risici.

5. Klik på Ryd alle under Undtagelser / lave risici i rækken Fjern id fra filer, der er undtaget scanning.

6. Klik på Ja i vinduet Advarsel.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v73585683