Se eller skift standard filtyper eller filudvidelser, som Norton inkluderer i backups

Som standard kigger Norton Backup efter filer, der tilhører bestemte filtyper, som billeder, musik eller video, før der køres en backup. Standard filtyper, der sikrer at data, som de fleste brugere betragter som vigtige, får en automatisk backup, når de opretter et backupsæt og kører en backup. Du kan ændre standarden for backup-filtypen eller udvidelserne inkluderet i hver filtype, hvis du ønsker at inkludere eller ekskludere data fra dine backups.

Se eller skift standard filtyper eller filudvidelser inkluderet i backups

1. Åbn dit Norton-sikkerhedsprodukt til digitale enheder.

Hvis vinduet Mit Norton vises ved siden af Enhedssikkerhed, skal du klikke på Åbn.

2. Dobbeltklik på Backup i hovedvinduet i Norton-programmet, og klik derefter på Backupsæt.

3. Vælg det backupsæt, du vil konfigurere, på rullelisten Backupsæt i vinduet Indstillinger for backup

4. På fanen Hvad skal du tjekke Redigér filtype for at ændre udvidelserne inkluderet i filtyperne til billede, musik, video og andre filtyper.

5. Klik på Konfigurer under Filtyper ud for en filtype.

6. Gør følgende i det vindue, der vises, og klik på Gem.

• For at fjerne en filtypenavn skal du vælge filtypenavnet på listen og klikke på Fjern.

• For at tilføje nye udvidelser til listen skal du klikke på Tilføj ny.

Den følgende liste indeholder nogle af de filtyper, som indgår i de forskellige backupkategorier:

Billeder

Denne kategori omfatter bl.a.: jpeg- og jiff-billeder (.jpg, .jpeg, .jpe, .jP2, .j2k, .j2c, .jpf), Graphic Interchange Format-billedfiler (.gif), Bitmap-grafikfiler (.bmp, .pct), Tagged Image Format-filer (.tif, .tiff), Adobe PhotoDeluxe-billeder (.pdd), Windows-metafiler (.wmf), Portable (Public) Network Graphic-filer (.png), Photoshop-filer (.psd), Macintosh Quickdraw/PICT Drawing-filer (.pict), Encapsulated Postscript-filer (.eps), MS Foxpro Screen-filer (.sct), Run Length Encoded Bitmap-filer (.rle), Device-Independent Bitmap Graphic-filer (.dib), Borland JBuilder Project-filer (.jpx), Japan Picture Format-filer (.jpc), Image Alchemy HSI Temporary Raw Bitmap-filer (.raw), Pixar Picture-filer (.pxr), CAD-filer (.vda), Pixar Picture-fil (.pxr), TARGA-filer (.tga), Adobe Illustrator-vektorgrafik (.ai); Kodak Photo CD (.pcd); Kodak RAW-bitmapbillede (.kdc); Adobe InDesign-dokument (.indd); Paint Shop Pro-billede (.psp); Corel-vektorgrafiktegning (.cdr) og Targa-bitmapfiler (.icb, .vst).

Musik

Denne kategori omfatter bl.a.: MPEG Audio Stream, Layer III-filer (.mp3), MPEG-4 Video-filer (.mp4), MPEG-4 Audio Layer-filer (.m4a), Apples kopibeskyttede AAC-filer (.m4p), Real Networks RealMedia Streaming Media-filer (.ra), RealMedia Streaming Media-filer (.rm), RealMedia Metafile-filer (.ram), MIDI-filer (.rmi), MS Windows Media Media-lydfiler (.wma), MPEG-2 Advanced Audio Coding-filer (.aac), Monkey's Audio Lossless Audio Compression Format-filer (.ape), Free Lossless Audio Codec-filer (.flac), Waveform Audio-filer (.wav), MP3 Playlist-filer (.m3u), Musical Instrument Digital Interface-filer (.mid, .midi), Fast Tracker 2 Extended Module-filer (.xm), ScreamTracker v3-lydfiler (.s3m), MPEG Audio Stream, Layer I (.mp1); Windows Media Player-afspilningsliste (.wpl); afspilningsliste (.pls); Audio Codec 3-fil (.a3c); Audio Interchange File Format ( .aif, .aifc, .aiff); og MPEG Audio Stream, Layer II (.mp2)..

Finansielle filer

Kategorien omfatter, men er ikke begrænset til: Microsoft Money-filerf (.mny, .mn1, .mn2, .mn3, .mn4, .mn5, .mn6, .mn7, .mn8, .mn9, .mn10, .mn11, .mn12, .mn13, .mn14, .mn15, .mbf); TurboTax Tax Return files (.tax, .tax2010, .tax2011, .tax2012, .tax2013, .tax2014, .tax2015, .tax2016); H&R Tax Return files (.t01, .t02, .t03, .t04, .t05, .t06, .t09, .t10, .t11, .t12, .t13); TaxACT files (.ta0, .ta1, .ta2, .ta3, .ta4, .ta5, .ta8, .ta9); QuickBooks files (.qba, .qbb, .qbi, .qbw, .qbx, .qph, .qdf, .qdb, .qif, .qsd, .qel, .qph, q00, q01, .q02, .q03, .q04, .q05, .Q98); Olicom Fax files (.ofx); Quicken-datafiler (.qdt); Simply Accounting-filer (.sdb); og Open Financial Connectivity-filer (.ofc).

Video

Denne kategori omfatter bl.a.: Microsoft Windows Media-videofiler (.wmv), Apple QuickTime-videoklip (.mov), MPEG 1 System Stream-filer (.mpg, .mpeg), Macromedia Flash Format-filer (.swf), Audio Video Interleave-filer (.avi), MS Advanced Streaming Format-filer (.asf), Beijer E-Designer-filer (.mpa), MPEG Movie Clip-filer (.mpe), MPEG-4 Video-filer (.m4v), Digital Video-fil (.dv), Ogg Vorbis-komprimeret videofil (.ogm), Open Media Format-fil (.omf); MPEG-1 Video-file (.m1v), MPEG-2 Program Stream Format-fil (.m2p), MPEG-2 Video Only-fil (.m2v), QuickTime-film (.moov); MPEG-1 Video-fil (.mpv), QuickTime-film (.qt); VDOScript-fil (.vdo) og dvd-videofilmfil (.vob)

Office-dokumenter

Denne kategori omfatter bl.a.: Microsoft Word-dokumenter og -skabeloner (.doc, .dot), Microsoft Excel-regneark og -skabeloner (.xls, .xlt, .xlam), filer til Microsoft PowerPoint-præsentationer og -diasshow (.ppt, .pps), Microsoft Project-filer (.mpp), Adobe Acrobat-filer (.pdf), tekstfiler (.txt); PostScript-filer (.ps); HyperText Markup Language-filer (.htm, .html), Microsoft HTML-dokumenter (.mht), WildTangent-mærkede png-files (.wpg), tekstfiler med kommaseparerede værdier (.csv) og WordPerfect PC Suite-dokumenter (.wpd).

Mail

Denne kategori omfatter bl.a.: Microsoft Outlook-privatmappefiler (.pst), Microsoft Exchange-mail (.msg), Microsoft Outlook Express- eller Windows Mail-mail (.dbx), Netscape Mail-mail (.snm), Media Stream Broadcast (.msb); Mailbox Message-fil (.mbx); Microsoft Outlook-regelguidefil (.rwz); Microsoft Outlook Express Elektronisk post (.eml); First Reader Saved Message Folder (.fol) og .MsMessageStore).

Kontaktpersoner

Denne kategori omfatter bl.a.: Microsoft Outlook-adressekartoteksfiler (.wab), private adressekartoteksfiler fra Microsoft (.pab), Palm Address Book-filer (.aba), Beijer E-Designer-filer (.mpa), Palm Date Book-filer (.tda), vCard-filer (.vcf), Microsoft Outlook-adressekartotek (.oab); Microsoft Telefonbog (.pbk); Palm DateBook-fil (.dba) og Sharp Organizer Telephone Bank (.ozp).

Foretrukne i internetbrowseren

Denne kategori omfatter bl.a.: Internetadresse-filer (.url) fra menuen Foretrukne i din browser.

Andre filtyper

Denne kategori omfatter filer, som du specifikt tilføjer til din backup. Kategorien omfatter også de filer, som Norton ikke kan føje til nogen filkategori.

Du kan for eksempel fjerne en filtype fra en backupfilkategori og tilføje en fil med det pågældende filtypenavn til backupkopieringen. I så fald tilføjer Norton filen til kategorien Andre filtyper.

Der findes nogle filtyper, som bruges midlertidigt af programmer. De vil normalt have filtypenavnet .tmp. Der kan ikke laves backup af dem, fordi de allerede gemmes på disken på oprettelsestidspunktet.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v7344814