Sådan bruger du din Norton-produktnøgle

Du kan få anvisninger til at bruge din Norton-produktnøgle ved at vælge et af følgende alt efter din situation:

Hvis du ikke ved, hvordan du finder din produktnøgle, kan du se Find din Norton-produktnøgle.

Hvis du får en meddelelse om, at din produktnøgle er ugyldig, skal du se Meddelelsen "Ugyldig produktnøgle".

Aktivér eller forny ved hjælp af en produktnøgle, der er købt i en butik

1. Åbn dit Norton-sikkerhedsprodukt til digitale enheder.

Hvis vinduet Mit Norton vises ved siden af Enhedssikkerhed, skal du klikke på Åbn.

2. Benyt en af følgende muligheder:

• Klik på Aktivér nu i hovedvinduet i Norton-programmet for at aktivere dit abonnement.

• For at forny dit abonnement skal du i hovedvinduet i Norton-produktet klikke på Hjælp og derefter under Kontooplysninger klikke på Indtast produktnøgle.

3. Angiv den produktnøgle, som du har modtaget fra butikken.

For at finde produktnøglen skal du se Sådan finder du produktnøglen til Norton.

Hvis produktnøglen ikke virker, kan du få hjælp i Meddelelsen "Ugyldig produktnøgle".

Hvis du bruger en produktnøgle, bliver de resterende dage af dit aktuelle abonnement ikke føjet til det abonnement, som hører til den nye nøgle.

Jeg har installeret mit Norton-sikkerhedsprodukt til digitale enheder, og jeg vil aktivere det

1. Åbn dit Norton-sikkerhedsprodukt til digitale enheder.

2. Klik på Hjælp.

3. Klik på Indtast produktnøgle.

4. Følg anvisningerne på skærmen.

Jeg har brug for at hente og installere mit Norton-sikkerhedsprodukt, inden jeg bruger produktnøglen

1. Log på din konto.

2. Hvis du ikke allerede er logget ind, skal du indtaste din mailadresse og adgangskode, og klikke på Log på.

Hvis du ikke har nogen Norton-konto, skal du klikke på Opret konto og så gennemføre tilmeldingsproceduren.

3. Klik på Download Norton på siden Kom godt i gang.

Hvis det er en produktnøgle, du endnu ikke har registreret i kontoen, skal du klikke på Indtast en ny produktnøgle.

Indtast produktnøglen, og klik på >. Følg anvisningerne på skærmen for at aktivere programmet.

4. Klik på Acceptér og download.

5. Vælg en af følgende muligheder, afhængigt af hvilken browser du bruger:

• Windows: Tryk på Ctrl + J for at åbne vinduet Downloads i browseren, og dobbeltklik på den fil, du har downloadet.

• Mac: Tryk på Kommando + Alternativ + L for at åbne vinduet Downloads i browseren, og dobbeltklik på den fil, du har downloadet.

6. Hvis vinduet til Brugerkontokontrol vises, skal du klikke på Fortsæt.

Følg anvisningerne på skærmen.

Norton-programmet er nu installeret og aktiveret.

Almindelige fejl ved indtastning af produktnøgle

• Mellemrum i produktnøglen forårsager en fejl.

• Sørg for, at du indtaster licensoplysninger for det specifikke produkt, du bruger. Licensinformation for et Norton-produkt kan ikke udskiftes med et andet Norton-produkt.

Du kan f.eks. ikke bruge produktnøglen til din Norton-beskyttelse til at aktivere Norton Utilities Premium eller Norton Utilities Ultimate. Du kan finde produktnøglen til Norton Utilities Premium eller Norton Utilities Ultimate på siden Mit abonnement på din konto.

• Hvis der stadig vises en meddelelse om, at licensoplysningerne er forkerte eller ugyldige, skal du kontrollere, at du har indtastet licensoplysningerne nøjagtigt som vist.

Nogle tegn (f.eks. tallet 0 og bogstavet O) kan se meget ens ud. Dobbelttjek gerne følgende: bogstaverne O, l (lille l), I (stort I); og tallene 0 (nul) og 1 (et).

For mere hjælp, skal du kontakte Kundeservice og support.

Kontakt os

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v71537110
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 16/06/2022