Bekræft, at en mail, du modtager fra Norton, er ægte

Vi bruger mail eller direct mail til at holde dig informeret om de seneste tilbud, meddelelser og produktopdateringer fra Norton. Norton-datterselskaber sender muligvis også mails om forskellige tilbud eller kampagner på Norton-programmer. De kan indeholde Norton-varemærkede billeder, men dine personlige oplysninger bruges ikke til at sende disse mails.Du bør aldrig sende personlige eller fortrolige oplysninger til en afsender eller et websted, som du ikke kender eller ikke har tillid til.

Nogle gange kan du modtage mails fra scammers, der hævder, at de er fra Norton. Hvis du modtager mistænkelige mails, der ser ud til at være fra os, skal du sende dem som en vedhæftet fil til spam@nortonlifelock.com.

Du kan bruge din browsers søgning (tryk på Ctrl + F-tasten eller Command + F-tasten) og skrive domænet for at se, om det er opført her.

En liste over domæner til reference

• @nortonlifelock.com

• @norton.com

• @identity.norton.com

• @login.norton.com

• @securenorton.com

• @secure.norton.com

• @lifelock.norton.com

• @mylogin.norton.com

• @myidentity.norton.com

• @family.norton.com

• @lifelock.com

• @mail.nortonstore.hk

• @mail.nortonstore.cn

• @mail.nortonstore.tw

• @mail.nortonstore.kr

• @mail.nortonstore.jp

• @mail.norton.com

• @email.norton.com

• @e-mail.norton.com

• @identityprotection.norton.com

• @subscriptions.norton.com

• @zuberance.com

• @ifeelgoods.com

Du kan modtage meddelelser pr. mail om

• Tilbud fra Norton Online Store

• Meddelelser fra Norton-programmer

• Oplysninger om køb

• Kom godt i gang med Norton

• Feedback-undersøgelser

Du kan modtage direct mails, hvis

• Dit abonnement ikke er blevet fornyet eller installeret

• Mailen til Norton-kontoen ikke længere er aktiv

• Faktureringsfejl og påmindelser om fornyelse

• Tilbud og kampagner

Det er kun til vejledning, og oplysninger om disse mail eller nyhedsbreve fra Norton kan ændres når som helst. Hvis du ikke kan bekræfte ægtheden af den kommunikation, du har modtaget, kan du kontakte Kundeservice og support.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v71088498
Operativsystem Android;Mac;iOS
Sidst ændret: 18/04/2022