Bekræft, at en e-mail, du modtager fra Norton, er legitim

Vi bruger e -mail eller direct mail til at holde dig informeret om de seneste tilbud, meddelelser og produktopdateringer fra Norton. Dokumentet beskriver de forskellige mail, vi sender, så du kan bekræfte, hvorvidt mailen, du har modtaget, er fra Norton.

Det er kun til vejledning, og oplysninger om disse mail eller nyhedsbreve fra Norton kan ændres når som helst. Det er muligt, at en mail, der blev sendt fra Norton eller andre NortonLifeLock-leverandører, ikke stemmer overens med det, der beskrives i dokumentet. Det er også muligt, at en mail passer med beskrivelsen her, selvom den ikke er fra Norton.

Norton-datterselskaber sender muligvis også mails om tilbud på Norton-programmer. De kan indeholde ophavsretsbeskyttede Norton-billeder, men Norton-kundeoplysninger bruges ikke til at sende disse mails, og de sendes ikke af Norton. Du bør aldrig sende personlige eller fortrolige oplysninger til en afsender eller en webside, som du ikke kender eller ikke har tillid til.

Hvis du er i tvivl om en mailadresse, du har modtaget mail fra, kan du kontakte Kundeservice og support.

Tilbud fra Norton Online Store

Norton Online Store-personalet sender mails med oplysninger om kommende Norton-programmer og særlige tilbud.

• Disse mail sendes fra følgende adresser:

• norton@nortonlifelock.com

• norton@secure.norton.com

• ems@norton.com

• lifelock@secure.norton.com

• information@mail.nortonstore.hk

• URL-adresserne i vores mails henviser til følgende server: https://secure.norton.com

• Sørg for, at URL-adresserne starter med https:// og har et norton.com- eller lifelock.com-domæne.

Mails fra Norton-programmer

Brugere af Norton-apps, såsom Norton Mobile Security, Norton Family og Norton Safe Web, modtager muligvis mailadvarsler og påmindelser. Selvom disse mails kan minde om dem fra Norton Online Store, skal du altid huske at bekræfte det websted, du besøger, før du indtaster dine loginoplysninger. Disse programmer bruger loginoplysningerne til din Norton. Sørg for, at du er på et af følgende websteder, før du indtaster disse oplysninger:

Disse mail sendes fra følgende adresser:

• noreply@norton.com

• no-reply@nortonlifelock.com

• NortonAccount@norton.com

• norton@nortonlifelock.com

• management@norton.com

Ordreoplysninger pr. mail

Hvis du er tilmeldt automatisk fornyelse eller har købt i Norton Online Store, modtager du mails med oplysninger om den kommende fakturering eller ordrer, der er afgivet.

Disse mails sendes fra:

• Norton Store <noreply@mail.norton.com>

• Norton-butik <orders@mail.norton.com>

• noreply_subscriptions@mail.norton.com

• Norton <norton@email.norton.com>

• Norton <norton@e-mail.norton.com>

• reply@secure.norton.com

Mails vedrørende køb fra Google Play sendes fra: Google Play <noreply-google-play@google.com>

Emnelinjerne i disse mails er identiske med: Din Norton-ordrebekræftelse for ordre #NP0000000

Mail ang. installation af Norton

Når ordren er blevet afgivet, modtager du denne mail med instruktioner til download og installation. Hvis du vil installere Norton på andre enheder, skal du åbne denne mail på disse enheder og installere programmet.

Vi sender mailen fra adressen:

• management@norton.com

Andre mail fra Norton

• noreply@identityprotection.norton.com

• norton@securenorton.com

• reply.be@secure.norton.com

• Sagsnummeret bliver sendt til dig fra nortonsupport2@nortonlifelock.com.

• Fra noreply_subscriptions@subscriptions.norton.com bliver der sendt mail fra Norton om opdatering af faktureringsoplysninger.

• Amazon-gavekort sendes fra no-reply@ifeelgoods.com

• notification@nortonlifelock.com

• nortonlifelock@zuberance.com bruges til at sende e-mails relateret til NortonLifeLock All-Stars-programmet og peger på serverenhttps://norton.zuberance.com

Mails fra LifeLock

• member.services@lifelock.com (hvis du har identitetstyverisikringstjeneste på din konto, kommer e-mails fra LifeLock under denne e -mailadresse)

• donotreply@lifelock.com

Undersøgelser

Norton samarbejder med Medallia, som er en tredjeparts-leverandør, om at sende undersøgelser, så vi kan se, hvordan vi klarer os. Disse mails sendes typisk som svar på en nylig henvendelse til os, men den kan også blive sendt på andre tidspunkter. Disse sendes typisk fra følgende adresser:

• NortonLifelockfeedback@nortonlifelock.com

Disse mails har muligvis følgende emner:

• Norton sætter pris på din mening

• En venlig påmindelse fra Norton

• LifeLock sætter pris på din mening

• En venlig påmindelse fra LifeLock

• Norton sætter pris på din feedback - undersøgelsen tager 3 minutter

• LifeLock sætter pris på din feedback - undersøgelsen tager 3 minutter

• NortonLifeLock sætter pris på din feedback

• Det er ikke for sent at sende din feedback

Links i disse mails henviser typisk til serveren på https://survey3.medallia.com.

Direkte mail

Her er nogle andre situationer, hvor du kan opleve at få direkte mail:

• Hvis du ikke har fornyet eller installeret et produkt

• Norton-kontomail kunne ikke leveres pga. en permanent eller en midlertidig afvisning

• Når betaling mislykkes eller ved påmindelser om automatisk fornyelse

• Generelle marketingmail

Send en mistænkelig e -mail til Norton

Du kan rapportere en spam- eller fidus-e-mail, som du modtager, til Norton. For mere information, læs Rapporter en spam- eller fidus-e-mail til Norton.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v71088498
Operativsystem windows,mac,android,ios
Sidst ændret: 03/11/2021