Fjern FBI Moneypak/Interpol/Mandiant/Cyber Security-virus fra computeren

Denne type program, der er kendt som ransomware, viser advarsler om, at du er nødt til at sende penge for at låse din computer op. Et ransomware-program spærrer adgangen til din computer og viser et krav om, at du skal betale løsepenge til programmøren, for at du kan bruge computeren. Programmet beder brugeren om at sende penge via MoneyPak eller uKash, alt efter brugerens lokalområde.

Disse programmer forsøger at lokke dig til at sende penge ved at bilde dig ind, at din computer ikke længere kan benyttes.

Gør følgende for at fjerne programmerne fra computeren.

TRIN 1

Start computeren i Fejlsikret tilstand med netværk

1. Genstart computeren.

2. Når computeren starter, skal du trykke F8, indtil startmenuen vises.

3. Brug piletasterne på tastaturet i menuen Avancerede startindstillinger til at vælge Fejlsikret tilstand med netværk.

4. Tryk på Enter.

TRIN 2

Hent og kør Norton Power Eraser

1. Download Norton Power Eraser.

Download nu

2. Klik på Gem.

3. Vælg Skrivebord som placering, og klik på Gem.

4. Hvis du vil køre Norton Power Eraser, skal du dobbeltklikke på filen NPE.exe.

Hvis vinduet til kontrol af brugerkonti vises, skal du klikke på Ja eller Fortsæt.

5. Læs licensaftalen, og klik på Acceptér.

6. Klik på ikonet Scan efter risici i vinduet Norton Power Eraser.

7. Norton Power Eraser udfører som standard en Rootkit-scanning og kræver, at du genstarter computeren. Når du bliver bedt om at genstarte computeren, skal du klikke på Genstart. Hvis du ikke ønsker at inkludere Rootkit-scanningen, skal du gå til Indstillinger og fjerne markeringen for funktionen Inkluder rootkitscanning (computeren skal genstartes).

8. Når computeren genstarter, skal du sørge for at starte computeren i fejlsikret tilstand med netværk igen.

9. Følg vejledningen på skærmen for at køre scanningen.

10. Når du har rettet de trusler, som Norton Power Eraser registrerer, skal du starte computeren i normal tilstand.

TRIN 3

Nulstilling af browserindstillinger

• Hvis din browser er blevet låst af truslen, skal du nulstille dine browserindstillinger.

Når du har fulgt trinnene, skal du køre en fuld systemscanning i dit Norton-produkt for at sikre dig, at du ikke ser nogen trusseladvarsler.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v71075396
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 28/06/2020