Vejledninger til Norton Power Eraser

Vidste du, at ...

Med mange abonnementer kan du udvide Norton-beskyttelsen til flere enheder uden yderligere omkostninger.

» Flere oplysninger

Norton Power Eraser er et gratis værktøj, som kan hentes og køres med henblik på at fjerne filer, der udgør en trussel, fra computeren. Du kan køre dette værktøj, når du vil scanne filer for trusler, selvom du har et Norton-program eller et andet sikkerhedsprogram. Hvis du ikke kan starte computeren i normal tilstand, kan du køre dette værktøj i fejlsikret tilstand. Norton Power Eraser er let at downloade, og kan hurtigt scanne din computer for de mest aggressive virus. Du behøver ikke at installere dette værktøj.

Norton Power Eraser-værktøjet er kun kompatibelt med computere, der kører Microsoft Windows-operativsystemer. Det fungerer ikke sammen med computere med Mac OS, WinPE, Android- og iOS.

Da Norton Power Eraser bruger nogle meget direkte metoder til at registrere trusler, er der en risiko for, at der ved et uheld også kan markeres nogle almindelige programmer til sletning. Du bør derfor gennemse scanningsresultaterne nøje, inden du sletter filerne.

Download Norton Power Eraser, og kør en scanning

1. Hent Norton Power Eraser.

2. Klik på Gem.

3. Vælg Skrivebord som placering, og klik på Gem.

4. Hvis du vil køre Norton Power Eraser, skal du dobbeltklikke på filen NPE.exe.

5. Læs licensaftalen, og klik på Acceptér.

Norton Power Eraser holder øje med og henter en eventuel ny version.

6. Klik på ikonet Scan efter risici i vinduet Norton Power Eraser.

7. Norton Power Eraser udfører som standard en Rootkit-scanning og kræver, at du genstarter computeren. Når du bliver bedt om at genstarte computeren, skal du klikke på Genstart.

Hvis du ikke ønsker at inkludere Rootkit-scanningen, skal du gå til Indstillinger og fjerne markeringen ud for funktionen Inkluder Rootkit-scanning (Systemet skal genstartes).

8. Vent på, at scanningen bliver fuldført.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v69675421
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 28/06/2020