Hvad er Norton Virus Protection Promise?

Virus Protection Promise er en virusfjernelsestjeneste, der tilbydes af Norton-eksperter. Hvis de ikke er i stand til at fjerne virussen fra din Windows, MacOS, Android eller iOS-enhed, har du ret til refusion, selvom der ikke gælder nogen anden refusionsret.

Virus Protection Promise er en funktion, der kun tilbydes med automatisk fornyende abonnementer og gælder kun for enhedssikkerhedsabonnementer med antivirusfunktioner.

Yderligere oplysninger findes på Vilkår og betingelser.

Disse anvisninger er til den nyeste udgave af Nortons programmer. Gå til Norton Opdateringscenter, hvis du har en ældre version eller ikke kender din version.

Sådan finder du ud af, om du er omfattet af Norton Virus Protection Promise

Norton Virus Protection Promise-tilgængelighed vises under det kvalificerede abonnement på fanen Services, når du logger ind på din konto.

1. Log ind på din -konto.

2. På fanen Mine abonnementer skal du vælge abonnementet og se, om Virus Protection Promise kan vælges.

Virus Protection Promise bliver vist under Om abonnement.

Sådan bruger du Norton Virus Protection Promise, hvis du har mistanke om, at computeren er inficeret

Hvis du tror, at computeren er inficeret, anbefaler vi, at du kører en komplet scanning med Norton-produktet. Hvis du udfører en komplet scanning med Norton-produktet, og det ikke løser problemet, kan du bruge Norton Power Eraser til hurtigt at finde og fjerne truslerne.

Kør en komplet scanning

1. Åbn dit Norton-sikkerhedsprodukt til digitale enheder.

2. I hovedvinduet i Norton-produktet skal du klikke på Sikkerhed og derefter klikke på Scanninger.

3. I vinduet Scanninger under Scanninger og opgaver skal du vælge Komplet scanning og klikke på Udfør.

4. Klik på Afslut, når scanningen er færdig.

Hvis du tror, at computeren stadig er inficeret, eller at infektionen ikke er blevet fjernet, skal du fortsætte til næste afsnit.

Download Norton Power Eraser, og kør en scanning

Norton Power Eraser er kompatibel med Windows 7 SP1 og nyere operativsystemer.

1. Du skal downloade en af følgende filer, afhængigt af hvilken version af Windows du har:
    • 64-bit Windows: Norton Power Eraser.
    • 32-bit Windows: Norton Power Eraser.

2. Tryk på Ctrl + J for at åbne vinduet Downloads i browseren, og dobbeltklik på filen NPE.exe.

Hvis vinduet til kontrol af brugerkonti vises, skal du klikke på Ja eller Fortsæt.

3. Læs licensaftalen, og klik på Acceptér.

Hvis du allerede har accepteret licensaftalen, bliver du ikke bedt om det igen.

Norton Power Eraser holder øje med og henter automatisk en eventuel ny version.

4. I vinduet Norton Power Eraser, skal du vælge Komplet systemscanning og klikke på Kør nu.

5. Hvis du vil inkludere Rootkit-scanningen, skal du klikke påIndstillinger og under Scan- og logindstillinger, skal du aktivere indstillingenInkluder Rootkit-scanning (kræver en genstart af computeren) og klikke på Anvend.

6. Når du bliver bedt om at genstarte computeren, skal du klikke på Genstart.

Vent på, at scanningen bliver fuldført. Følg anvisningerne på skærmen.

Kontakt en Norton-ekspert

Kontakt Kundeservice og support, hvis din computer stadig er inficeret.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v62458994
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 30/11/2023