Løs problemer med langsom computer

Når du bruger computeren, ophobes der med tiden unødvendige filer, og harddisken fragmenteres. Dårlige computervaner kan også medføre, at computeren kører langsomt.

Norton kan øge din computers hastighed med styring af ydeevnen og optimeringsværktøjer.

Forstår du ikke, hvorfor din pc er langsom? Med Norton Ultimate Help Desk-tjenesten hjælper vores eksperter med at optimere dine pc-indstillinger for at forbedre hastigheden ved opstart og får ydeevnen på din ældre computer til at være næsten som ny. (Kun for amerikanske kunder)

Lær mere

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v59066932
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 01/09/2020