Norton Bootable Recovery Tool

Med Norton Bootable Recovery Tool findes og fjernes virus, spyware og andre sikkerhedsrisici. Du kan kun køre Norton Bootable Recovery Tool fra en dvd eller et USB-drev i følgende tilfælde:

• Du kan ikke starte computeren.

• Du kan ikke installere Norton-programmet.

• Du kan ikke køre det Norton-program, der allerede er installeret på din computer.

Norton Bootable Recovery Tool er ikke en erstatning for realtidsbeskyttelse mod virus og sikkerhedsrisici. Hvis du ønsker at beskytte computeren mod fremtidige infektioner, skal du installere eller fortsætte med at bruge det Norton-program, du allerede har købt.

Norton Bootable Recovery Tool kan bruges til at finde og udbedre følgende sikkerhedstrusler:

Virus

Programmer eller dokumenter, der inficerer et andet program, eller der selv vedhæfter sig til det medie. De fleste virus kopierer sig selv, men mange udretter også skade.

Trojanske heste

Programmer, der indeholder skadelig kode, der er forklædt eller skjult som uskadelig, f.eks. som et spil eller en funktion.

Hackerværktøjer

Værktøjer, som en cyberkriminel bruger til at opnå uautoriseret adgang til din computer. For eksempel et værktøj, der logfører tastetryk og registrerer, hvad du trykker på, og sender de oplysninger, du indtaster, videre til den cyberkriminelle.

Spyware

Programmer, der scanner systemer eller overvåger aktiviteter og sender dem videre til andre computere.

Adware

Programmer der sender reklamer vha. et andet programs grænseflade.

Trackware

Programmer, der registrerer systemaktiviteter og brugervaner og sender disse oplysninger videre til tredjeparter. De oplysninger, der indsamles, er enten personlige eller fortrolige. Trackwareprogrammer installeres med brugerens tilladelse og kan også indgå som en del af anden software, som installeres af brugeren.

Ransomware

Programmer, der begrænser din adgang til computeren og kræver, at du betaler penge for at få adgang til den igen.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v45285481