Undtag filer og mapper fra Norton Auto-Protect-, SONAR- og Oplysninger om downloads-scanninger

Du kan konfigurere Norton til at udelade bestemte programmer fra Auto-Protect-scanninger og SONAR-scanninger. Brug vinduerne Scanningsundtagelser og Undtagelser fra realtid til at udelukke virus eller andre alvorlige sikkerhedstrusler fra en scanning. Når du føjer en fil eller mappe til undtagelseslisten, ignorerer Norton den fil eller mappe, når der scannes efter sikkerhedsrisici.

Hvis du vil udelade en fil fra Downloadoplysninger, skal du vælge en mappe og hente filen til den valgte mappe. Når du eksempelvis henter en usikker eksekverbar fil til denne mappe, tillader Norton, at du henter filen og fjerner den ikke fra computeren. Du skal oprette en ny mappe specifikt til undtagelser for Downloadoplysninger.

Hvis du undtager en fil fra scanninger i Norton, er computeren ikke nær så godt beskyttet, så muligheden bør kun benyttes, hvis særlige omstændigheder kræver det. Du bør desuden kun undtage elementer, som du er helt sikker på ikke er inficerede.

Sådan udelukkes sikkerhedstrusler, som udgør en høj risiko, fra scanninger

1. Start Norton.

Hvis vinduet Mit Norton vises ved siden af Enhedssikkerhed, skal du klikke på Åbn.

2. Klik på Indstillinger i hovedvinduet i Norton.

3. Klik på Antivirus i vinduet Indstillinger.

4. Klik på fanen Scanninger og risici i vinduet Antivirus.

5. Gør et af følgende under Undtagelser/lave risici :

• Klik på Konfigurer i rækken Elementer der skal udelades fra scanningerne.

• I rækken Elementer der skal udelades fra Auto-Protect-, Scripthåndtering-, SONAR- og Oplysninger om downloads-scanninger skal du klikke på Konfigurer.

6. Klik på Tilføj mapper eller Tilføj filer i det vindue, der vises.

Du kan tilføje undtagelser til lokale drev, mapper, filgrupper, enkeltfiler eller netværksdrev. Norton understøtter dog ikke undtagelser for filer på netværksdrev. Hvis du tilføjer et netværksdrev til listen for undtagelser, skal du sørge for at drevet er tilsluttet din computer.

7. Klik på ikonet Gennemse i dialogboksen Tilføj element.

8. Vælg det element, du vil udelukke fra scanningen, i den viste dialogboks.

Når du tilføjer mapper, kan du angive, om du også vil medtage undermapperne.

9. Klik på OK.

10. Klik på OK i dialogboksen Tilføj element.

11. Klik på Anvend, og klik derefter på OK i det viste vindue.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v3672136
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 08/11/2019