Hent ISO-filen med Norton Bootable Recovery Tool

Hvis installationen af et Norton-program mislykkes, kan du downloade Norton Bootable Recovery Tool. Du bruge Norton Bootable Recovery Tool til at scanne computeren og fjerne eventuelle sikkerhedstrusler, som er skyld i, at installationen ikke kan gennemføres.

Download ISO-filen med Norton Bootable Recovery Tool på en computer, der ikke er inficeret. Hvis du opretter Norton Bootable Recovery Tool på en inficeret computer, er der risiko for, at dvd'en eller USB-nøglen også inficeres.

Hent ISO-filen med Norton Bootable Recovery Tool

1. Åbn en browser på computeren, og gå ind på følgende URL-adresse:

https://norton.com/nbrt

2. Klik på Hent.

3. Følg anvisningerne på skærmen for at downloade og gemme ISO-filen med Norton Bootable Recovery Tool på computeren.

Video: Download og fjernelse af trusler ved hjælp af Norton Bootable Recovery Tool

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v16402158
Operativsystem Windows