Sådan scanner og afhjælper du trusler ved hjælp af Norton Bootable Recovery Tool

Når du har oprettet Norton Bootable Recovery Tool på en dvd eller et USB-drev, skal du bruge mediet til at køre Norton Bootable Recovery Tool.

Norton Bootable Recovery Tool identificerer alle kendte sikkerhedstrusler og viser dem på en liste. Du kan vælge, hvad der skal gøres i forbindelse med potentielle risici.

Scanning efter og fjernelse af trusler

1. Indsæt den dvd eller det USB-drevet med Norton Bootable Recovery Tool, som du oprettede.

2. Tænd eller genstart computeren, og gå ind i BIOS ved at trykke på den tast, der vises på skærmen, lige efter at computeren genstarter.

3. Vælg den dvd eller det USB-drev, du oprettede Norton Bootable Recovery Tool på, og tryk derefter på Enter. Hvis du bruger en computer med UEFI, skal du vælge gendannelsesmediet under Legacy Boot i stedet for UEFI Boot. Gendannelsesmediet er den dvd eller det USB-drev, som Norton Bootable Recovery Tool er oprettet på.

4. På siden Velkommen til NBRT skal du vælge valgmuligheden Start. Hvis den ikke starter, skal du vælge Start (grundlæggende video).

5. I rullelisten Vælg sprog skal du vælge sprog og derefter klikke på OK.

6. Læs Nortons aftale om licens og tjenesteydelser, og klik derefter på Acceptér for at starte værktøjet.

7. Klik på Start scanning i afsnittet Scan computer. Når scanningen er gennemført, vises følgende i vinduet Scanning fuldført :

• Det samlede antal filer, der er scannet

• Det samlede antal trusler, der blev fundet

8. I vinduet Scanning fuldført kan du gennemse scanningsresultaterne og gøre et af følgende:

• Hvis du vil fjerne samtlige trusler, der er fundet på computeren, skal du vælge kolonnen Handling.

• Du kan vælge den ønskede handling for hver af truslerne ved at vælge den pågældende trussel, som du vil fjerne, i kolonnen Handling.

Gennemse scanningsresultaterne grundigt, inden du fjerner truslerne, da de filer, der bliver fjernet, ikke kan gendannes på computeren.

9. Klik på Ret.

10. Gør et af følgende i den viste bekræftelsesdialogboks:

• Klik på OK for at fjerne trusler.

• Klik på Annuller for at annullere fjernelsen.

11. Vinduet Afhjælpning viser statussen for hver trussel under kolonnen Handling.

12. Klik på Fortsæt.

13. I vinduet Genstart computeren skal du klikke på Genstart for at genstarte computeren. Hvis du vil køre scanningen igen, skal du klikke på Scan igen.

Video: Download og fjernelse af trusler ved hjælp af Norton Bootable Recovery Tool

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v15968775