Import og eksport af oplysninger om sikkerhedshistorik

I vinduet Sikkerhedshistorik overskriver de nye begivenheder de gamle, når loglisten når sin maksimale grænse. Du kan eksportere oplysninger om hændelser fra sikkerhedshistorikken i Norton til en fil, så du kan gennemse dem, når det passer dig.

Sådan importeres eller eksporteres oplysninger fra Sikkerhedshistorik

1. Åbn dit Norton-sikkerhedsprodukt til digitale enheder.

Hvis vinduet Mit Norton vises ved siden af Enhedssikkerhed, skal du klikke på Åbn.

2. Dobbeltklik på Sikkerhed i hovedvinduet i Norton-programmet, og klik derefter på Historik.

3. Hvis du vil eksportere, skal du gøre følgende:

• Klik på Eksportér.

Hvis du vil eksportere elementer relateret til en kategori, skal du på rullelisten Vis vælge den pågældende kategori.

• I dialogboksen Gem som, som vises, skal du vælge format, navn og placering til logfilen og derefter klikke på Gem.

Du kan eksportere logfilen til en fil af typen .mcf eller .txt. .mcf-filen kan kun ses i vinduet Sikkerhedshistorik.

4. Hvis du vil importere, skal du gøre følgende:

• Klik på Importér.

• Find mappen med den .mcf-fil, som du vil importere. Denne fil erstatter den nuværende liste Sikkerhedshistorik. Når du er færdig, skal du lukke filen og vende tilbage til den nuværende liste Sikkerhedshistorik.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v15967289