Konfiguration af indstillinger for beskyttelse mod indtrængen

Med funktionen Beskyttelse mod indtrængen beskyttes du mod angreb, når du er online. Den scanner netværkstrafikken for angrebssignaturer, f.eks. sociale trusler og udgående angreb, der kan bruges til at identificere forsøg på udnyttelse af sårbarheder i operativsystemet eller i et program, du bruger. Beskyttelse mod indtrængen kasserer pakker fra computere, som forsøger at sende data med kendte angrebssignaturer, for derved at beskytte computeren. Funktionen blokerer forbindelsen til disse computere.

Som standard er funktionen Beskyttelse mod indtrængen aktiveret. Den skal være aktiveret, for at du kan tilpasse nedenstående indstillinger.

Når Beskyttelse mod indtrængen er deaktiveret, er computeren ikke tilstrækkeligt beskyttet mod trusler fra internettet og sikkerhedsrisici.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v15471442
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 05/08/2020